Νέα στοιχεία για τη δράση του «δράκου των Εξαρχείων», που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (21/11), φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Ο 23χρονος, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, έκανε επιθέσεις εναντίον γυναικών στη Γλυφάδα και τα Εξάρχεια και είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές. Σύμφωνα με το MEGA, τον Αύγουστο του 2022 ο 22χρονος -τότε- δράστης οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών για την απόπειρα βιασμού μιας γυναίκας 76 ετών κι ενός κοριτσιού 13 ετών.

Έπειτα από 12 μήνες προφυλάκισης, έπρεπε να αποφασιστεί όπως προβλέπει ο νόμος η παράταση ή μη της κράτησής του. Κάτι τέτοιο -όπως αναφέρει το MEGA- δεν συνέβη και τον Ιούλιο του 2023 αποφάσισε το συμβούλιο των Πλημμελειοδικών την αποφυλάκισή του.

Διαβάστε ακόμα: "Δράκος των Εξαρχείων": Η επίθεση σε γιατρό και η προσπάθεια συναδέλφου της να τη γλιτώσει – "Προσπάθησε να με βιάσει"

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, με την αποφυλάκιση επιβλήθηκαν στον 23χρονο και κάποιοι περιοριστικοί όροι. Θα έπρεπε να εμφανίζεται στο Α.Τ. της βορειοανατολικής Αττικής, αλλά δεν έδωσε ποτέ το «παρών» και δεν κηρύχθηκε επίσης ποτέ ως καταζητούμενος.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Με πληροφορίες από MEGA