Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε ο «δράκος των Εξαρχείων» το απόγευμα της Τετάρτης (22/11). Ο 23χρονος, ο οποίος φέρεται να προχωρούσε σε επιθέσεις εναντίον γυναικών σε Εξάρχεια και Γλυφάδα, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (21/11) στο κέντρο της Αθήνας,

Σύμφωνα με το MEGA, στον 23χρονο «δράκο των Εξαρχείων» αναμένεται να ασκηθεί δίωξη και στη συνέχεια να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, όπου το σύνηθες επί της διαδικασίας είναι ζητήσει και να λάβει προθεσμία για τις νέες κατηγορίες που θα του αποδοθούν.

Διαβάστε ακόμα: Αποκαλύψεις-σοκ για τον "δράκο των Εξαρχείων": Είχε αποπειραθεί να βιάσει και 13χρονο κοριτσάκι

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 23χρονος είχε συλληφθεί, είχε προφυλακιστεί και υπήρχε και παραπεμπτικό βούλευμα να δικαστεί τον ερχόμενο Απρίλη για την επίθεση που είχε κάνει σε βάρος 76χρονης, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζουν οι περιγραφές των θυμάτων του "δράκου των Εξαρχείων" – "Του φώναζα ότι θα πάρω την Αστυνομία"

Σημειώνεται ότι με την αποφυλάκιση επιβλήθηκαν στον 23χρονο και κάποιοι περιοριστικοί όροι. Θα έπρεπε να εμφανίζεται στο Α.Τ. της βορειοανατολικής Αττικής, αλλά δεν έδωσε ποτέ το παρών και δεν κηρύχθηκε επίσης ποτέ ως καταζητούμενος.

Ο Οικονόμου καρατόμησε τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού για την υπόθεση του "δράκου των Εξαρχείων"

Δεδομένου αυτών των γεγονότων, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης (22/11), ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ύστερα από επικοινωνία που είχε το πρωί με τον αρχηγό, ζήτησε τη διοικητική διερεύνηση σχετικά με τη μη τήρηση των περιοριστικών όρων του συλληφθέντος για τις επιθέσεις κατά γυναικών στα Εξάρχεια, καθώς και την άμεση αντικατάσταση του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού.