Ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα που θα μπορούσε να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης (1/11/2023), δηλαδή σε ώρα αιχμής, μπροστά από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό επί της οδού Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Κι αυτό γιατί δύο αναβάτες ηλεκτρικής μηχανής, την οποία παρέσυρε στο διάβα του ο οδηγός του ΟΑΣΘ, πρόλαβαν και πήδηξαν από το δίκυκλό τους, το οποίο έμεινε κατεστραμμένο στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, ο οδηγός του λεωφορείου, βγαίνοντας από την οδό Αναγεννήσεως, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στο κράσπεδο της νησίδας επί της οδού Μοναστηρίου, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, προς ανατολικά. Στην τρελή του πορεία έπεσε πάνω σε ένα ταξί, σε ένα ΙΧ και σε δύο μοτοσικλέτες και κατέληξε στο ρεύμα προς δυτικά, πάνω στο πεζοδρόμιο.

Η αναβάτις μιας εκ των μηχανών, που ήταν 40 ετών, έχασε ακαριαία τη ζωή της. Ο οδηγός του ταξί τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η κατάσταση της υγείας του οδηγού

Ο οδηγός του λεωφορείου έχει μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με απώλεια συνείδησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, περίπου 43 ετών, υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

Μετά το δυστύχημα, η οδός Μοναστηρίου έκλεισε για περίπου μιάμιση ώρα και στα δύο ρεύματα, προκειμένου η Αστυνομία να πραγματοποιήσει έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Περίπου στις 16:45 το λεωφορείο το οποίο κατέληξε σε πεζοδρόμιο ρυμουλκήθηκε και η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα αποκαταστάθηκε.

 Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους της γυναίκας που έχασε τη ζωή της εξέδωσαν οι ιθύνοντες του ΟΑΣΘ. Εύχονται επιπλέον ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες.

«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Μοναστηρίου. Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες», αναφέρεται.

Πηγή: voria.gr