Σοκάρει η εικόνα γυναίκας η οποία «δραπετεύει» από ένα παραθυράκι 30 εκατοστών σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής (5/1).

Η 30χρονη γυναίκα ύστερα από προσπάθεια να κλέψει το πορτοφόλι από επιβάτη στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, θέλησε να ξεφύγει με αποτέλεσμα να σφηνώσει στο παράθυρο του λεωφορείου που δεν ήταν μεγαλύτερο από 30 εκατοστά.

Χτυπιέται και ουρλιάζει, την ώρα που οι υπόλοιποι επιβάτες παρακολουθούν αποσβολωμένοι, χωρίς να ξέρουν αν πρέπει να την τραβήξουν μέσα ή να τη σπρώξουν προς τα έξω.

Έπειτα από λίγο καταφέρνει τελικά να χωρέσει μέσα από το παραθυράκι και να εγκαταλείψει κακήν κακώς το λεωφορείο, τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το χρονικό του περιστατικού στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Όλα συνέβησαν στην καρδιά της Θεσσαλονίκης το πρωί της Παρασκευής (05/01/2024). Η απατεώνισσα ήταν μεσαίου αναστήματος, καλοντυμένη, με προσεγμένη εμφάνιση. Επιβιβάστηκε στη στάση «Ανάληψη» και λίγα λεπτά μετά κατάφερε με χειρουργικές κινήσεις να αρπάξει το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα μια γυναίκας, ωστόσο έγινε αντιληπτή και το άφησε.

«Έκλεψε το πορτοφόλι, ήρθε να κάτσει εδώ πίσω και άρχισε να λέει "είναι τρελή, είναι τρελή"», ανέφερε επιβάτης του λεωφορείου.

Φαντασιόπληκτη επιχείρησε να βγάλει τη γυναίκα που επιχείρησε να κλέψει, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να βρει διέξοδο διαφυγής, καθώς ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό τράβηξε αμέσως χειρόφρενο και κράτησε τις πόρτες κλειστές.

«Εκείνη την ώρα πήδηξε από το παράθυρο. Εμείς την ακινητοποιούμε. Έχει κόσμο να φωνάζει ότι θα κοπεί το κεφάλι και αφού άφησε την τσάντα εξαφανίστηκε», ανέφερε επιβάτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το πρώτο δρομολόγιο για τον νέο οδηγό που μόλις είχε πιάσει δουλειά στον ΟΑΣΘ.

Ο νέος οδηγός έκανε όλα τα προβλεπόμενα, με τη γυναίκα, βουλγαρικής καταγωγής να γίνεται πάντως καπνός, αφήνοντας πίσω τον σκούφο που φορούσε, ένα πακέτο τσιγάρα και δύο αναπτήρες.

"Πιστεύαμε ότι θα σπάσει τη μέση της", δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας

Επιβάτης του λεωφορείου που ήταν μάρτυρας στο συμβάν περιέγραψε στο Live News: «Δύο άτομα την τραβούσαν να μπει μέσα και κατάφερε να βγει ολόκληρη από το παράθυρο. Η γυναίκα αυτή από την ώρα που επέστρεψε το πορτοφόλι που έκλεψε έτρεχε μέσα στο λεωφορείο της γραμμής 3Κ να βρει ένα παράθυρο, ώστε να διαφύγει. Πιστεύαμε ότι θα σπάσει τη μέση της κι όμως τα κατάφερε».