Παραμένει συγκλονισμένος ο οδηγός της γραμμής 23 του ΟΑΣΘ, που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια 40χρονη γυναίκα που επέβαινε σε μηχανή στη Θεσσαλονίκη.

‘’Τι λέτε ρε παιδιά… Εγώ ξεκίνησα κανονικά το δρομολόγιό μου και μετά μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα’’, ήταν και οι πρώτες του λέξεις του 45χρονου οδηγού, στο thesstoday.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Με απώλεια συνείδησης ο οδηγός λεωφορείου που παρέσυρε και σκότωσε 40χρονη αναβάτρια μηχανής (Βίντεο)

Ο ίδιος υποβάλλεται αυτή την ώρα σε ιατρικές εξετάσεις στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, με τις αρμόδιες Αρχές να αναμένουν την κατάθεσή του ώστε να λύσουν το παζλ της μοιραίας διαδρομής.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός του ΟΑΣΘ έχασε τις αισθήσεις του εν κινήσει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα επί της Μοναστηριού και παρέσυρε δύο οχήματα, καθώς και το μηχανάκι που επέβαινε η γυναίκα.

Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο εξακολουθούν να νοσηλεύονται δύο ακόμη άτομα με ελαφριά τραύματα, ενώ οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία.