Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λεωφορείο που ήταν σταματημένο στον τερματικό σταθμό της Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη κινήθηκε ανεξέλεγκτα χθες βράδυ στις 11:50 και παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα διερευνούν ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και οι αρμόδιες Αρχές. 
Όπως αναφέρει ο ΟΑΣΘ σε ανακοίνωσή του, πρόκειται για λεωφορείο της γραμμής 30 που εκτελεί το δρομολόγιο Τριανδρία - Αποθήκη.

Όταν συνέβη το ατύχημα, ο οδηγός είχε ολοκληρώσει το τελευταίο δρομολόγιο, βρισκόταν εντός του λεωφορείου και επιθεωρούσε το πίσω μέρος του οχήματος, ώστε στη συνέχεια να το οδηγήσει στο αμαξοστάσιο. Στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Δείτε εικόνες και βίντεο

11-2-576x1024
tempi1-1-1024x768
tempi3-768x1024


Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για το τροχαίο

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, όπως και οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χθες, στις 23:50, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, το λεωφορείο, το οποίο ήταν σταματημένο στον τερματικό σταθμό της Τριανδρίας, κινήθηκε ανεξέλεγκτα και παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα.

Πρόκειται για λεωφορείο της γραμμής 30 που εκτελεί το δρομολόγιο Τριανδρία – Αποθήκη.

Όταν συνέβη το ατύχημα, ο οδηγός είχε ολοκληρώσει το τελευταίο δρομολόγιο, βρισκόταν εντός του λεωφορείου και επιθεωρούσε το πίσω μέρος του οχήματος, ώστε στη συνέχεια να το οδηγήσει στο αμαξοστάσιο.

Στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.