O 41χρονος που παρουσιαζόταν σαν δικηγόρος και εξαπατούσε τα θύματά του με το πρόσχημα ενοικίασης διαμερίσματος ιδιοκτησίας του στην Αγία Παρασκευή, ο οποίος καταγγέλλεται ότι νοίκιασε το ίδιο σπίτι 31 φορές και μόλις έπαιρνε την προκαταβολή εξαφανιζόταν, δίνει τις δικές του εξηγήσεις για τα όσα κατηγορείται.

Αγία Παρασκευή: "Γίνονται επιστροφές στους ανθρώπους, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εξαπάτησης"

Ο 41χρονος δικηγόρος και υπάλληλος της Βουλής μιλώντας στην εκπομπή Tlive διαψεύδει όσους τον κατηγορούν, λέγοντας: «Είναι ψέματα οι καταγγελίες αυτές. Είναι δικό μου το ακίνητο και έχω και έγγραφο ότι θα βγει σε πλειστηριασμό τον Μάιο του 2024. Οποτε όποιος και να έμπαινε θα είχε προστασία μόνο για έξι μήνες. Οι μισθώσεις αυτές έγιναν πριν το ακίνητο αυτό βγει σε πλειστηριασμό, υπό τον σκοπό να μπορώ να εισπράττω ενοίκιο, ώστε να μπορώ να καλύψω τους μισθωτές, τους ανθρώπους στους οποίους όφειλα χρήματα».

Στη συνέχεια ο 41χρονος πρόσθεσε: «Εγώ πλανήθηκα ως προς τις τιμές του ακινήτου, δεν είχα δηλαδή εικόνα από μεσιτικά γραφεία για το πόσο κάνει αυτό το ακίνητο και προσπάθησα να βρω την καλύτερη τιμή.

Συστηματικά γίνονται επιστροφές στους ανθρώπους. Όλες οι επιστροφές γίνονται κανονικά και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εξαπάτησης. Έχω επιστρέψει ήδη περίπου 32.000 ευρώ. Όλος ο κόσμος ήθελε να νοικιάσει αυτό το ακίνητο στην τιμή των 700 ευρώ. Η τιμή αυτή για ένα σπίτι 170 τ.μ. στην Αγία Παρασκευή είναι ανύπαρκτη.

Εγώ έκανα αυτές τις μισθώσεις με σκοπό να προφυλάξω το ακίνητο από τον πλειστηριασμό. Ενα άλλο βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν ζω μόνος μου, ζω με τον πατέρα μου, ο οποίος δεν ήθελε να βγει από το ακίνητο. Να ξέρουν όσοι νιώθουν εξαπατημένοι ότι θα λάβουν τα χρήματά τους. Λυπάμαι γι’ αυτή την κατάσταση».

Πάνω από 120.000 το ποσό της απάτης του 41χρονου

Να σημειωθεί ότι από τη μέχρι σήμερα προανάκριση προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, σε 31 περιπτώσεις απάτης που έχουν εξιχνιασθεί, έχει αποσπάσει συνολικά 127.623 ευρώ από τα θύματά του, επιστρέφοντας σε μερικούς εξ αυτών το χρηματικό ποσό των 31.750 ευρώ.

Συνέτασσε μισθωτήριο συμφωνητικού κατοικίας το οποίο αναρτούσε κανονικά στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, ωστόσο μόλις έπαιρνε τα λεφτά, έκανε αμέσως λύση του μισθωτηρίου, ώστε να προχωρήσει σε νέα δήλωση με το επόμενο θύμα του!
src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js">
Ο 41χρονος μίλησε και στην εκπομπή Live News προσπαθώντας να δώσει τη δική του εξήγηση… Όπως λέει, ζητούσε 700 ευρώ από τους πελάτες, αν και το εν λόγω ακίνητο μπορούσε να το νοικιάζει έως 2.000 ευρώ.

«Αυτό συνέβη γιατί είχα μία πλάνη για την τιμή του ακινήτου. Κανείς από αυτούς τους ανθρώπους δεν πρόκειται να μείνει χωρίς να πάρει τα χρήματά του πίσω».