Επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων για την κακοκαιρία «Daniel», που εξακολουθεί να σαρώνει τη χώρα με σφοδρές καταιγίδες, δημιουργώντας σημαντικά πλημμυρικά προβλήματα σε αρκετές περιοχές.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα έντονα φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι και την Πέμπτη 7/9.

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, που εκδόθηκε στις 3/9, για το σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία «Daniel», που επηρεάζει μεγάλο τμήμα της χώρας μας από τη Δευτέρα 4/9, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία.

Aναλυτικότερα:

Σήμερα, Τετάρτη (6/9), ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

α. Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά (κυρίως τους νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Βοιωτίας), την Εύβοια (κυρίως τη βόρεια), την Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο, την Κεντρική Μακεδονία (κυρίως τους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Χαλκιδικής) και την Αττική, κυρίως τα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.

β. Κατά τόπους στη Δυτική και Νότια Κρήτη, τα δυτικά τμήματα των Κυκλάδων και την Ήπειρο.

Αύριο, Πέμπτη (7/9), ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται μέχρι το μεσημέρι στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Βόρεια Εύβοια και την Κεντρική και Ανατολική Στερεά (κυρίως τους νομούς Φθιώτιδας και Βοιωτίας).