Οι τελευταίες προγνώσεις καιρού είναι ενθαρρυντικές, καθώς η εικόνα αναμένεται της κακοκαιρίας Daniel, αναμένεται να είναι καλύτερη τις επόμενες ώρες.

«Φαίνεται ότι αυτό το ακραίο καιρικό φαινόμενο βαίνει προς την εκτόνωση και την ολοκλήρωσή του. Αυτές οι μεγάλες βροχοπτώσεις που είχαμε τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα, θα αρχίσουν να υποχωρούν. Όμως, θα συνεχίσουν να υπάρχουν κάποιες βροχές με ηπιότερες εντάσεις και σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα, κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Ναι μεν υποχωρεί αυτό το ακραίο φαινόμενο, αλλά μέσα στη νύχτα και έως αύριο το πρωί (08/09), θα υπάρξουν ξανά κάποιες βροχοπτώσεις, αλλά μικρότερης εντάσεως», τόνισε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, μεταξύ άλλων.


«Οι βροχές τελειώνουν, ο καιρός βελτιώνεται από αύριο (08/09). Η εικόνα θα είναι βελτιωμένη και το Σαββατοκύριακο, αλλά και έως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας», επεσήμανε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Σούζη, παρουσιάζοντας και τις μάζες που ήλθαν στη χώρα μας και προκάλεσαν αυτό το ακραίο «κύμα» κακοκαιρίας.