Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω.

Ο 32χρονος απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Όσα συνέβησαν στο σπίτι του 32χρονου

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάμερα γειτονικού σπιτιού έχει καταγράψει την είσοδο της κοπέλας στο σπίτι του 32χρονου αλλά όχι και την έξοδό της. Ο συγκάτοικός του περιέγραψε στο LIVE NEWS τι ακριβώς συνέβη μόλις βρήκε μέσα στο σπίτι τους τον 32χρονο να πίνει μπίρες με ένα μικρό και άγνωστο σε αυτόν κορίτσι.

«Όταν αυτός έφερε την κοπέλα, εγώ ήμουν έξω. Όταν ήρθα, έκατσα εδώ και τότε λέω τι είναι αυτό; Πάρε την κοπέλα και φύγε. Δεν μ’ αρέσουν αυτά γιατί έχω παιδιά. Εμένα δεν μου αρέσει τέτοια δουλειά» λέει στο MEGA ο συγκάτοικος του 32χρονου.

Πιθανότατα ήταν και η στιγμή που η 27χρονη στέλνει το πρώτο sms στον σύντροφο της που του λέει: «Δε νιώθω άνετα. Κάτι περίεργο συμβαίνει». Μίση ώρα μετά, του στέλνει πως όλα είναι εντάξει. Μαζί με τον 32χρονο βγαίνουν στην αυλή του σπιτιού, χωρίς ωστόσο η κάμερα να καταγράψει την έξοδό τους.

Ο συγκάτοικος του 32χρονου κοιμάται γύρω στις 23.00 το βράδυ. Όπως λέει, όταν ξύπνησε στη 01.00 το πρωί έκπληκτος αντιλήφθηκε την απουσία του συγκάτοικου. «Μαζί έπιναν και μετά έφυγε αλλά μετά δεν ξέρω πού πήγε. Εγώ κοιμήθηκα 23.00 η ώρα και μετά ξύπνησα και πήρα τηλέφωνο και λέω ‘’πού είναι ο μ@@@;’’ αλλά το είχε κλειστό» υποστηρίζει.

Σε αυτό το διάστημα από τις 23.00 το βράδυ μέχρι τις 02.00 το πρωί, κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκονταν 32χρονος και 27χρονη. «Ξύπνησα 1 η ώρα και μετά ξαναξύπνησα 02.00 η ώρα και ακόμα δεν ήταν σπίτι» αναφέρει ο συγκάτοικος του 32χρονου.

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, ο 32χρονος είναι ο τελευταίος που την είδε ζωντανή και ο σύντροφός της το τελευταίο άτομο με το οποίο η 27χρονη επικοινώνησε. Οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν και σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου ο 32χρονος φέρεται να οδήγησε την άτυχη κοπέλα λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ.

Καρέ-καρέ η νύχτα του φονικού

Απόγευμα Δευτέρας και κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει την 27χρονη Αναστάζια μέσα σε ένα σουβλατζίδικο. Παραγγέλνει κάτι να φάει και ένα μπουκάλι κρασί. Λίγη ώρα αργότερα, το κορίτσι με το ροζ μπλουζάκι και το σακίδιο στην πλάτη, αποχωρεί.

Οι επόμενες κινήσεις της καταγράφονται στις 21.00 το βράδυ σε μίνι μάρκετ της περιοχής, εκεί όπου ψώνισε μερικά πράγματα και μια μπύρα όπως λέει στο LIVE NEWS ο ιδιοκτήτης του. «Ήταν σούρουπο. 20.00 και κάτι. Ψώνισε κάποια πράγματα από εδώ. Μετά βγήκε έξω. Κάθισε εκεί στο πεζούλι πάνω. Μόνη της», λέει.

Λίγα λεπτά σηκώνεται από το πεζούλι και προσεγγίζει μια παρέα Πακιστανών που σύχναζαν στο μαγαζί. «Μόνη της ήταν στην αρχή μετά ήταν μια παρέα από παιδιά εκεί πέρα και μετακινήθηκε προς τα εκεί. 3 – 4 ήταν», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ.

Λίγα λεπτά μετά, κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει την επίμαχη συνάντηση της 27χρονης με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

Από την ανάλυση του βίντεο, οι Αρχές θεωρούν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που η 27χρονη τον συναντούσε. Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τον 32χρονο ιδιαίτερα άνετο και διαχυτικό με την νεαρή κοπέλα.

Αφού συνομιλούν για λίγα λεπτά η Αναστάζια επιβιβάζεται στο μηχανάκι του. Είναι και το τελευταίο καρέ που βλέπουμε την 27χρονη ζωντανή.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο