Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση της άτυχης Αναστάζια, η οποία δολοφονήθηκε στην Κω τον Ιούνιο του 2023. Η τσάντα της κοπέλας, που έλειπε από την ημέρα της εξαφάνισής της, εντοπίστηκε από πολίτη σε περιοχή του νησιού.

Σύμφωνα με το kosnews, η τσάντα βρέθηκε ανοιχτή και περιείχε τα προσωπικά αντικείμενα της Αναστάζια. Η ανακάλυψή της φέρνει νέα δεδομένα στην έρευνα, καθώς οι Αρχές ελπίζουν ότι τα ευρήματα θα ρίξουν φως στις συνθήκες της δολοφονίας.

Η τσάντα παραδόθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω και ερευνάται από τους αστυνομικούς. Εξετάζεται εάν υπάρχουν ίχνη ή στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-ctoggw5l06p5)

Μαρτύρησε για 45 λεπτά

Το μαρτύριο της νεαρής Αναστάζια, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στην Κω, τυλιγμένη σε σακούλες ανάμεσα σε στάχυα και ξερόχορτα, διήρκεσε περίπου 45 λεπτά. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μεσολάβησε από τη στιγμή που μεταφέρθηκε η Αναστάζια στη μοιραία περιοχή μέχρι τη στιγμή που στραγγαλίστηκε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, λόγω της προχωρημένης σήψης της 27χρονης ο ιατροδικαστής δεν κατάφερε να εξακριβώσει το μέσο που προκάλεσε τον θάνατο της Αναστάζια, ο οποίος ήταν μαρτυρικός.

Βασικός ύποπτος για τις Αρχές, ο οποίος όμως υποστηρίζει ότι είναι αθώος, είναι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή της 27χρονης και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Διαβάστε ακόμα: Υπόθεση δολοφονίας 27χρονης στην Κω: Νέο στιγμιότυπο από τις τελευταίες στιγμές της Αναστάζια - Οι κινήσεις του 32χρονου από το Μπαγκλαντές (Βίντεο)

Το βίντεο και τα κινητά

Όπως έγινε γνωστό, στη διάθεση των αστυνομικών βρέθηκε ένα νέο βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που ο 32χρονος και η 27χρονη κοπέλα από την Πολωνία βγαίνουν από το σπίτι πριν από το έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του ο συγκάτοικος του 32χρονου, δηλαδή ότι έφυγαν από το σπίτι, και έρχεται τώρα το νέο βίντεο που πιστοποιεί ότι ο φερόμενος ως δράστης και η 27χρονη έφυγαν από το σπίτι και το έγκλημα δεν έγινε μέσα στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές αλλά σε εξωτερικό χώρο και πιθανότατα στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας.

Παράλληλα, περισσότερες πληροφορίες για τις κινήσεις του 32χρονου έδωσε η ανάλυση του στίγματος του κινητού του τηλεφώνου.

Το εγκαταλελειμμένο σπίτι που δολοφονήθηκε η Αναστάζια

Σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός της δολοφονήθηκε η 27χρονη.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, η δολοφονία δεν έγινε στο χωράφι που βρεθηκε ή στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αλλά σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας κατέληξαν στον συγκεκριμένο χώρο μετά τον εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε στο σπίτι του 32χρονου, όπου διαπιστώθηκε ότι εκεί είχε διαπραχθεί η δολοφονία της 27χρονης.

Επεκτείνοντας τις έρευνες περιμετρικά της οικίας του 32χρονου κατέληξαν στο συγκεκριμένο σπίτι που είναι πολύ κοντά στο σημείο που βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη η σορός της 27χρονης.

Μάλιστα, η Αστυνομία έχει συλλέξει από το συγκεκριμένο σπίτι ό,τι στοιχεία βρήκε, ένα παπούτσι, αποτσίγαρα και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.