Δεν γνωρίζει ότι βρέθηκε η σορός της 27χρονης κοπέλας, ενώ αρνείται τις κατηγορίες ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές. Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, που βρέθηκε νεκρή την Κυριακή (18/6) στην Κω.

Ο δικηγόρος του Μπαγκλαντεσιανού, Ζαφείρης Δρόσος, δήλωσε μιλώντας στον Σκάι ότι ο πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες, ενώ την ίδια στιγμή έκανε γνωστό πως ο 32χρονος δεν έχει ενημερωθεί ότι έχει βρεθεί η σορός της άτυχης κοπέλας.

Επίσης ο δικηγόρος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, διευκρίνισε ότι το αδίκημα στο οποίο θα ανακριθεί είναι μόνο αυτό που αφορά την αρπαγή της 27χρονης.

Ο συνήγορος επικαλούμενος το απόρρητο δεν αναφέρθηκε σε περισσότερα στοιχεία της ποινικής δικογραφίας, είπε ωστόσο ότι θα ζητήσει νέα προθεσμία ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία. 

Τέλος ο κ. Δρόσος εξέφρασε τα «θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της 27χρονης από την Πολωνία» και επανέλαβε ότι το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής, θα ρίξει φως στη υπόθεση.