Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
trikala
Ελλάδα

Παρουσία Πετρίδη - Λαλούση τα εγκαίνια του νέου κτηρίου εστιατορίων-αίθουσας ψυχαγωγίας της ΣΜΥ - Δωρεά της Κυπριακής κυβέρνησης

Ποιοι παρευρέθηκαν στην τελετή

Στην έδρα της Σχολής, στα Τρίκαλα πραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων του κτηρίου των νέων εστιατορίων – αίθουσας ψυχαγωγίας της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) του Στρατού Ξηράς,  η οποία αποτελεί δωρεά της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο Αρχηγός ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου & Πύλης κ.κ. Χρυσόστομος, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαιδεύσεως Αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς/EU-ΟHQ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης και ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Αμύνης και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Κυπριακή κυβέρνηση πραγματοποιεί δωρεές σε παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, στις οποίες φοιτούν Έλληνες Κύπριοι μαθητές, όπως – κυρίως – η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, στις εγκαταστάσεις της οποίας έχουν κατά καιρούς κατασκευαστεί με έξοδα της Κυπριακής κυβερνήσεως το κλειστό κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων, το γήπεδο ποδοσφαίρου-στίβου, επισκευές / κατασκευές κοιτώνων κ.λπ.