Σε μία πολύ όμορφη και γεμάτη ανθρωπιά κίνηση προχώρησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αναλαμβάνοντας την αναδοχή ενός παιδιού από την Κένυα. «Το να κάνεις το καλό όσο μακριά και αν βρίσκεται είναι άποψη ζωής», σημείωσε σε μήνυμά της, θέλοντας έτσι να ευαισθητοποιήσει και άλλους ανθρώπους καθώς τα παιδιά όλου του κόσμου είναι η ελπίδα για το αύριο. Μάλιστα περιέγραψε το πόσο γεμάτη νιώθει με αυτή την κίνηση.

Τι έγραψε στο instagram

Συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια αποκάλυψε με μία ανάρτησή της στο Instagram ότι υιοθέτησε το μικρό Clemens, που μεγάλωνε στις φυλακές Να Κούρου και περιέγραψε το πόσο γεμάτη νιώθει με αυτή την κίνηση. Όπως είπε, οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους/τις followers της είναι από το ταξίδι που είχε κάνει στην Κένυα το 2017 και ανυπομονεί να ξαναβρεθεί εκεί όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, ενώ πρόσθεσε: «Το να βρίσκεις συμπαραστάτες στο ίδιο μήκος Κύματος είναι ΕΥΤΥΧΙΑ, το να γίνεις Ανάδοχος ενός παιδιού είναι ΕΥΛΟΓΙΑ. Ο

Εθελοντισμός είναι η ύψιστη προσφορά στον άνθρωπο γιατί η γη είναι μικρή και μπορείς μα προσφέρεις παντού. Στηρίζω το ίδρυμα “ΣΟΦΙΑ για τα παιδιά” εδώ και χρόνια γιατί επιτελεί ένα συγκλονιστικό και πολύπλευρο έργο στην Κύπρο και στην Κένυα.

Υιοθέτησα τον μικρό Clemens ένα παιδί που μεγάλωνε στις φυλακές Να Κούρου (Κένυα). Τώρα είναι στην αγκαλιά του Ορφανοτροφείου Μακάριος στη Κένυα. Αυτά που είδα και ένιωσαν αυτά που με άγγιξαν δεν περιγράφονται με λόγια. Με την υιοθεσία κάνεις ένα δώρο στην ψυχή σου, το κυριότερο όμως είναι ότι κάνεις ένα παιδί ευτυχισμένο και του δίνεις διάδρομο απογείωσης στη ζωή του».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time