Την καρδιά της για τον ξαφνικό χαμό του γιου της άνοιξε η μητέρα του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, Γεωργία, η οποία πιστεύει ότι ο δολοφόνος του παιδιού της ήταν παρών στην κηδεία του. Η 67χρονη μητέρα του πυγμάχου ζήτησε να βρεθούν οι ένοχοι για την εκτέλεση του γιου της, που έγινε με καλάσνικοφ έξω από πυγμαχικό σύλλογο στη Βάρη στις 31 Μαΐου. «Το νιώθω ως μάνα, το νιώθω ως μια διαίσθηση», είπε η μητέρα του πυγμάχου και προέτρεψε στους αστυνομικούς να «ψάξουν καλά την Πάτρα» και το παρελθόν του 39χρονου.

Παράλληλα, η 67χρονη ευχαρίστησε όσους συνόδευσαν τον γιο της στην τελευταία του κατοικία στη Μητρόπολη Αχαΐας. «Στην κηδεία τον τίμησαν. Ήταν πολλοί. Αλλά να σου πω και κάτι. Που το νιώθω. Δεν ξέρω, μπορεί να μην ισχύει αλλά αυτό νιώθω ως μάνα. Έχω μία διαίσθηση. Αυτός που το ’κανε μπορεί να ήταν στην κηδεία και να γέλαγε από μέσα του. Οι περισσότεροι τον αγαπούσαν. Το ξέρω. Κάποιοι όμως ήρθαν και για εφέ, άλλοι πάλι δεν ξέρω. Εγώ πιστεύω ότι ο δολοφόνος μπορεί να ήταν στην κηδεία. Αλλά υπάρχει Θεός. Και θα τον είδε που γελούσε», είπε η 67χρονη. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ο 39χρονος στήριζε την οικογένειά του και πριν από τη δολοφονία του η ίδια είχε το προαίσθημα ότι κάτι θα του συνέβαινε.


Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία προχωράει τις έρευνες και έχει σχηματίσει ένα κύκλο υπόπτων για τη δολοφονία. Σύμφωνα με το δικηγόρο του ο 39χρονος δεχόταν απειλές για τη ζωή του. «Ο αδικοχαμένος Τάσος Μπερδέσης είχε αναφέρει σε κατάθεσή του, πριν από δυόμισι χρόνια, ότι δεχόταν σοβαρές απειλές για τη ζωή του. Το αν αυτές οι απειλές συνδέονται με τη σε βάρος του ανθρωποκτονία είναι αντικείμενο έρευνας των διωκτικών Αρχών», είπε ο δικηγόρος του Σάκης Κεχαγιόγλου.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time