Μετά από αρκετό ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επέστρεψε στο διαδίκτυο με την πρώτη του ανάρτηση μετά το video, στο οποίο η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο.

Σίγουρα μας ξάφνιασε με την ανάρτησή του, καθώς επέλεξε να κάνει την επιστροφή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας τις ειδήσεις στον κόσμο του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, στις 10 Απριλίου, μοιράστηκε ένα προσωπικό μήνυμα στην πλατφόρμα ''X'' και στα Instagram Stories, για να σχολιάσει την αποχώρηση της Rachel Daly, μιας παίκτριας ποδοσφαίρου της Άστον Βίλα και των Λάιονς, της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών της Αγγλίας.

Ο πρίγκιπας έγραψε στον επίσημο βασιλικό λογαριασμό του Κένσινγκτον που μοιράζεται με τη σύζυγό του: «Σε ευχαριστούμε για τις τόσες πολλές αξέχαστες εμφανίσεις με τις @Lionesses, @RachelDaly3. Πολλά ακόμα γκολ για τη Άστον Βίλα τώρα!».


Ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνας είναι φανατικός υποστηρικτής της Aston Villa. Έτσι αναδημοσίευσε το φωτομοντάζ της Daly που αποκαλύπτει την αποχώρησή της από την εθνική ομάδα και υπέγραψε το μήνυμά του με το “W”, αφού όπως είναι γνωστό, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του υπογράφουν τα μηνύματα που προέρχονται απευθείας από αυτούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα αρχικά τους.