Νέα δημόσια εμφάνιση για την Κέιτ Μίντλετον, η οποία προσπαθώντας να αφήσει πίσω της το «PhotoGate», εθεάθη το Σαββατοκύριακο, μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ να απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε κατάστημα γεωργικών ειδών στο Γουίνδσορ.

Το εν λόγω μαγαζί είναι το αγαπημένο της πριγκίπισσας, όπως επισημαίνουν οι Sun και Daily Mail. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η Κέιτ Μίντλετον έδειχνε «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής», με αυτή της την εμφάνιση να είναι η πρώτη από τότε που υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά.

Ενθαρρυντικό σημάδι η κοινή εμφάνιση Κέιτ και Ουίλιαμ

Το πριγκιπικό ζεύγος παρακολούθησε τα τρία παιδιά τους, τον 10χρονο Τζορτζ, την 8χρονη Σάρλοτ και τον 5χρονο Λούις, να συμμετέχουν σε αθλήματα.

Όπως σημειώνει ο βρετανικός Τύπος, δεν τραβήχτηκαν φωτογραφίες του ζευγαριού, τηρώντας το αίτημά τους για προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, ενώ η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει. 

Μάρτυρας που είδε το ζευγάρι ανέφερε στη Sun: «Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί. Η Κέιτ ήταν έξω για ψώνια με τον Ουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής για να κατέβει στα μαγαζιά».


Η αναφορά του πρίγκιπα Ουίλιαμ στην Κέιτ

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, πριν την κοινή τους εμφάνιση και τρεις μέρες μετά τον σάλο με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ, πραγματοποίησε βασιλική επίσκεψη. Κατά τη διάρκεια αυτής, φρόντισε με ένα του σχόλιο να εγκωμιάσει τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε σε εγκαίνια φιλανθρωπικής εγκατάστασης για νέους στο Δυτικό Λονδίνο και ενώ στόλιζε μπισκότα με παιδιά, αυτοσαρκάστηκε σχετικά με την έλλειψη δημιουργικότητας που έχει, επαινώντας ταυτόχρονα την Κέιτ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η γυναίκα μου είναι η καλλιτεχνική φύση. Ακόμη και τα παιδιά μου είναι πιο καλλιτέχνες από εμένα».