Τι είναι χειρότερο; Ότι ο Τζακ Μπρούκσμπανκ έκανε διακοπές στην Ιταλία χωρίς την πριγκίπισσα Ευγενία αλλά με τρεις καλλίγραμμες φίλες του ή ότι άφησε μόνη της τη σύζυγό του στο σπίτι με τον 5 μηνών γιο τους για να κάνει διακοπές; Και στις δύο περιπτώσεις είναι σκάνδαλο, που αφορά για ακόμη μια φορά το Μπάκινγχαμ.

Βρισκόταν στο γιοτ με τρεις φίλες του

Ο 35χρονος Τζακ Μπρούκσμπανκ φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι ενώ βρισκόταν πάνω σε γιοτ στην Ιταλία με τις τρεις φίλες του, Ρέιτσελ Ζαλίς, Μαρία Μπουτσελάτι και Έρικα Πελοσίνι. Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται να αγκαλιάζει την Μπουτσελάτι, μοντέλο που είναι πλέον fashion ambassador και ifluencer, και ποζάρουν για μια selfie, ενώ σε μια άλλη είναι με το μαγιό του δίπλα στο μοντέλο Έρικα Πελοσίνι που κάνει ηλιοθεραπεία topless.

Το ταξίδι του Μπρούκσμπανκ στην Ιταλία έγινε με αφορμή το φιλανθρωπικό γκαλά της Unicef που είχε χρηματοδοτήσει ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ενώ η Ευγενία δεν τον συνόδευσε γιατί όπως είχε εξηγήσει σε συνέντευξή του το ταξίδι ήταν επαγγελματικό. Η πριγκίπισσα έμεινε στο σπίτι της οικογένειας στο Windsor φροντίζοντας τον μικρό Όγκουστ, ενώ πριν μια εβδομάδα είχε κάνει κι εκείνη διακοπές με φίλους της στην Ίμπιζα.



*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time