To Στέμμα (The Crown) επιστρέφει στο Netflix στις 16 Νοεμβρίου για τον έκτο και τελευταίο κύκλο της σειράς, που περιγράφει τις βασικές στιγμές στην ιστορία της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας, με ένα από τα νέα πρόσωπα να είναι η ηθοποιός Meg Bellamy, που υποδύεται την Κέιτ Μίντλετον. Σε αυτόν τον κύκλο, περιγράφονται οι τελευταίες μέρες της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, Νταϊάνα.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά, στον τελευταίο κύκλο, μεταξύ άλλων, θα δούμε το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή της Νταϊάνα, στο Παρίσι, τον γάμο του τότε πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς αλλά και τη γνωριμία του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον το 2007, στα φοιτητικά τους χρόνια. 

Ποια είναι η Μεγκ Μπελάμι

Το πρόσωπο που αναμένεται να μονοπωλήσει στον τελευταίο κύκλο το ενδιαφέρον είναι η νεαρή ηθοποιός Μεγκ Μπελάμι (Meg Bellamy) η οποία θα υποδυθεί την Κέιτ Μίντλεντον.  Oι πρώτες φωτογραφίες από την σειρά έχουν ήδη κυκλοφορήσει στον Τύπο και πολλοί σχολιάζουν θετικά την επιλογή της 19χρονης Bellamy για τον ρόλο, καθώς μοιάζει πάρα πολύ με την πριγκίπισσα Κάθριν. 

«Είναι μεγάλη μου τιμή που θα ενταχθώ στο πιο απίστευτο καστ και συνεργείο και θα προσπαθήσω να αποδώσω την Κέιτ δίκαια» δήλωσε ενθουσιασμένη (με την τύχη της) η άγνωστη μέχρι σήμερα ηθοποιός.  Ο ρόλος της Κέιτ Μίντλετον είναι ο πρώτος ρόλος της Bellamy, η οποία πριν λίγους μήνες αποφίτησε από δραματική σχολή. Μάλιστα, η ίδια πήρε τον ρόλο αφού έστειλε μόνη της οντισιόν στους παραγωγούς. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed McVey (@ed_mcvey_)