Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να περνάει δύσκολα, φοβούμενη τι μπορεί να αποκαλύψει ο πρώην σύζυγός της Τρέβορ Ένγκελσον στο βιβλίο που φέρεται να ετοιμάζει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, με λεπτομέρειες για τη ζωή τους.

Μπορεί ο Ένγκελσον να μη μιλάει για την πρώην σύζυγό του, για το πώς είναι πίσω από τις κλειστές πόρτες, ή να έχει αρνηθεί να σχολιάσει το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι και τη μετέπειτα φυγή τους από τη Βρετανία, όμως, αν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα, με αυτή την κίνησή του σηκώνει το χαλί που έχει στρώσει για να περπατήσει η Μαρκλ ως δούκισσα, κρύβοντας τη σκόνη και ό,τι δεν θέλει από κάτω. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει τι συμβαίνει, θα δείξει κυρίως πόσο «εγωίστρια» και «αδίστακτη» είναι.

Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι από το 2011 έως το 2013 και έβαλαν τέλος στο γάμο τους λόγω αγεφύρωτων διαφορών. Αν αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο ή ακόμα και να δώσει μια συνέντευξη για τον αποτυχημένο γάμο του με τη Μέγκαν Μαρκλ, αυτό θα μπορούσε να αποδειχτεί μοιραίο για τις ελπίδες της ίδιας να ξαναχτίσει το προφίλ της ή έστω να ξαναρχίσει την καριέρα της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την «Express», πηγή προσκείμενη στη βασιλική οικογένεια δήλωσε πως η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ, μιλώντας σε στενό κύκλο, είχε χαρακτηρίσει τη συνάντηση του Χάρι με τη Μαρκλ «πλήρη καταστροφή» και την ίδια τη δούκισσα του Σάσεξ «διαβολική», στη διάρκεια δεξίωσης στο Μπαλμόραλ τον Αύγουστο του 2022, ένα μήνα πριν από το θάνατό της.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή»