Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, επικοινώνησαν με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, μετά τη σοκαριστική εξομολόγηση της μελλοντικής βασίλισσας ότι διεγνώσθη με καρκίνο.

*Διαβάστε εδώ: Κέιτ Μίντλετον: Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ η εξομολόγησή της για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο - Ποια η τύχη της βρετανικής μοναρχίας

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, όπως έγινε γνωστό, ήρθαν αργά χθες το βράδυ σε επαφή με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, μετά την προβολή του βιντεοσκοπημένου μηνύματος της Κέιτ Μίντλετον, στο οποίο ανακοίνωνε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Συμφώνα με βρετανικά μέσα, δεν είναι σαφές αν η επαφή έγινε μέσω τηλεφώνου, με βιντεοκλήση ή μέσω μηνυμάτων.

Πάντως, μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν ο Χάρι θα ταξιδέψει εκτάκτως στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως σημειώνουν τα διεθνή μέσα, ο αδελφός του πρίγκιπα Ουίλιαμ και η Μέγκαν Μάρκλ ενημερώθηκαν για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον ταυτόχρονα με τη δημοσιοποίηση της είδησης.


Πηγές δήλωσαν στη New York Post ότι το ζευγάρι δεν είχε ιδέα για την ασθένεια της Κέιτ.

Την επαφή μεταξύ των δύο αδελφών αποκάλυψε ο βασιλικός συντάκτης του ITV, Chris Ship.


Οι ευχές του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος Δούκας του Σάσεξ, είχε περιγράψει στο παρελθόν την Κέιτ ως τη «μεγάλη αδελφή που δεν είχα ποτέ», όταν αρραβωνιάστηκε τον Γουίλιαμ πριν από 11 χρόνια.

Ωστόσο, η σχέση του με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει διαρραγεί, μετά τα πικρά επακόλουθα του Megxit.

Την περασμένη εβδομάδα, το ρήγμα μεταξύ Γουίλιαμ και Χάρι ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές, καθώς τα αδέλφια έκαναν μονομαχικές εμφανίσεις σε εκδήλωση μνήμης για τη μητέρα τους πριγκίπισσα Νταϊάνα, με τον Γουίλιαμ να αποχωρεί από την τελετή, πριν ο Χάρι προσέλθει μέσω βιντεοκλήσης.

Το ζεύγος, πάντως, Χάρι και Μέγκαν έστειλαν χθες τη συμπαράσταση και τις ευχές τους στην πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης.

«Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Kate και την οικογένεια και ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν ιδιωτικά και με ηρεμία», ανέφερε το ζευγάρι σε δήλωση στο Harper’s Bazaar.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d014p9zm4dap)