ΕΡΩ. Έχεις μπερδευτεί με τις καινούργιες ταυτότητες.

Άκου λοιπόν τι γίνεται μέσα από τις διαφωτιστικότατες -και κυρίως λογικότατες- (επ)εξηγήσεις των πολέμιών τους:

1. Οι νέες ταυτότητες θα έχουν επάνω τους ένα μικροτσίπ, μέσω του οποίου θα σε «σφραγίσουν» σαν αρνί. Αυτή είναι η σφραγίδα του Διαβόλου. Ο Εξαποδώ θα μπει μέσα σου, θα σε κάνει κτήμα του και θα σε ελέγχει. Γι’ αυτό σταμάτα να είσαι αρνί. Γίνε αγριοκάτσικο και τράβα σε κάνα συλλαλητήριο.

2. Την ώρα κιόλας που θα πάρεις στα χέρια σου την ταυτότητα θα τρυπώσει μέσα σου ο Σατανάς κι εσύ θα ωρύεσαι σαν το κοριτσάκι στον Εξορκιστή. Η παραλαβή της ταυτότητας χαροποιεί τα δαιμονικά πνεύματα και δυσαρεστεί τους αγγέλους. Μη γελάς! Το έχει πάθει μια Μαρία κι ένας Ρώσος, ο Αντρέι. Αν πάλι είσαι από τους τυχερούς, θα υποφέρεις από ψωρίαση και έλκος. Στην άλλη (τη ζωή) δεν το συζητάμε καν τι σε περιμένει…

3. Μαζί με τη νέα σου ταυτότητα θα σε ακολουθεί ένας ισόβιος, παγκόσμιος αριθμός, μέσω του οποίου θα γνωρίζουν πού έβαλες βενζίνη, τι ψώνισες στον μπακάλη, πότε ταξίδεψες, αν νοσηλεύτηκες, πόσα πληρώθηκες, αν απάτησες τη γυναίκα σου, αν η γυναίκα σου σκοπεύει να σε κερατώσει (αυτό οφείλεται στα κέρατα του Σατανά), αν πέρδεσαι συχνά, αν ροχαλίζεις διαρκώς, τα πάντα όλα, σου λέω!

4. Το κράτος είναι ένας ψευδοπροφήτης που εξυπηρετεί τα σχέδια των σκοταδιστών, των σιωνιστών και των σατανιστών και οι δημοσιογράφοι συνένοχοι του ψευδοπροφήτη, αλήτες, προδότες, πληρωμένα τομάρια και πουλημένα όργανα του Σατανά. Όλοι μαζί θέλουν να χάσεις την ψυχή σου, στην οποία θα κατσικωθεί ο Εξαποδώ.

5. Μετά τις ηλεκτρονικές ταυτότητες θα εμφυτεύσουν στο χέρι σου, στο μπούτι σου, στον εγκέφαλό σου (δεν έχει σημασία το πού) ένα τσιπάκι και θα μετατραπείς σε κατοικίδιο: «ψιτ» θα σου κάνουν και θα τρέχεις, «γαβ» θα σου κάνουν και θα τσακίζεσαι. Έτσι, θα μετατραπείς σε υπάκουη συσκευή, σε ανθρωποειδές ρομπότ - όμοιο με εκείνο που παρουσιάστηκε στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Πεκίνου.

6. Το μέλλον είναι τα χωριά και ο κάθε άνθρωπος πρέπει να μάθει αγροτικές εργασίες έτσι ώστε να μην είναι εξαρτημένος από το σύστημα, το οποίο ελέγχεται απόλυτα από τον αρχηγό των σκοτεινών δυνάμεων. Την τσάπα σου και στην τρύπα σου!

7. Μπαίνουμε σε μία ψηφιακή δικτατορία οδεύοντας ολοταχώς σε ένα στυλ α λα China, όπου μέσω της ταυτότητας θα σε βαθμολογούν όπως στο σχολείο. Δηλαδή σε πάνε στον κομμουνισμό, δηλαδή… ντουγρού στο στόμα του Διαβόλου!

Απεταξάμην!

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 1/9