Μετατρέπει σε «κομματικούς» παράγοντες δημοσιογράφους


Οταν ξεκίνησα τη δημοσιογραφία, είχα την αφελή άποψη ή ψευδαίσθηση, αν θέλετε, ότι είναι ηθικά κολάσιμη πράξη οι λειτουργοί του ηλεκτρονικού και γραπτού Τύπου να συναγελάζονται με την εκάστοτε αντιπολιτευτική ή κυβερνητική εξουσία, με σκοπό την εξυπηρέτηση ατομικών τους φιλοδοξιών. Δεν είχα διανοηθεί ποτέ ότι για να βρει δουλειά ένας δημοσιογράφος, να βγάλει αποκλειστική είδηση ή τέλος πάντων να διακριθεί στον χώρο μας, θα πρέπει να φιλήσει κατουρημένες ποδιές, να γίνει ρουφιάνος «αρχηγών» και υπουργών και να πηγαίνει κάθε φορά όπου φυσάει ο άνεμος, ελπίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα είναι μέσα στο παιχνίδι της όποιας εξουσίας. Το εξοργιστικό είναι πως τη «ρετσινιά» τέτοιων δημοσιογράφων, που τους αποκαλούν «παπαγαλάκια» του συστήματος, την έχει προβάλει με χυδαίο τρόπο η ηγεσία της Κουμουνδούρου, όταν την ίδια στιγμή κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα με το να μετατρέπει σε «κομματικούς» παράγοντες δημοσιογράφους, οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια ήταν εκλεκτοί και των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και είχαν εκπομπές και δημόσια παρουσία στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με την παρελθούσα λογική του ΣΥΡΙΖΑ, όσοι είχαν βολευτεί στην ΕΡΤ ήταν εγκάθετοι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και ξαφνικά, επειδή έγιναν αλλαγές στο Μέγαρο της Αγίας Παρασκευής, έγιναν αγωνιστές και αντιστασιακοί, που έπρεπε να «παρασημοφορηθούν» με αξιώματα, όχι για να κερδίσει η δημοσιογραφία, αλλά για να εξυπηρετηθούν ο τυχοδιωκτισμός τους και η μικροκομματική σκοπιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

                  Τις υπηρεσίες ενός πολύτιμου συνεργάτη έχει χάσει ο Γ. Παπανδρέου. Πρόκειται για τον Ν. Αθανασάκη, που έσπασε το πόδι του και κυκλοφορεί με πατερίτσες!...



Βόλτες ερωτευμένων

http://now24.gr/wp-content/uploads/2014/02/rap.jpg

Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται. Η βουλευτής της Ν.Δ. Ελενα Ράπτη σύντομα προτίθεται να αποκαλύψει χωρίς φόβο και πάθος τον έρωτά της προς τον κατά δέκα χρόνια μικρότερό της λαϊκό τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα, που μετά την εμφάνισή του στη Γιουροβίζιον επιχειρεί να εδραιωθεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα και στις μεγάλες πίστες. Καλά πληροφορημένες πηγές με ενημέρωσαν ότι στα μέσα της περασμένης εβδομάδος η Ελ. Ράπτη ταξίδεψε με τον αγαπημένο της από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, το βράδυ τον φιλοξένησε στην οικία της στον Λυκαβηττό, ενώ έκαναν και κάποιες διακριτικές βόλτες στο Κολωνάκι. Κρατάω αυτό που λέει όπου βρεθεί και όπου σταθεί για τον νεαρό από την Κύπρο: «Είναι αρκετά ώριμος για την ηλικία του και είμαι ευτυχισμένη μαζί του»...!



Ο Γιώργος και η Προεδρία…

http://www.tsantiri.gr/wp-content/uploads/2014/04/kouv.jpg

Μπορεί ο Φ. Κουβέλης (φωτ.) να υπέκυψε στο επικοινωνιακό παιχνίδι της Μαριλένας Κοππά, που παρουσίασε το βιβλίο της με τη συμμετοχή του ιδίου και του Γ. Παπανδρέου, αλλά στη ΔΗΜΑΡ πολλοί τον επικρίνουν για την «αβάντα». Το σκηνικό δεν άρεσε στους «ανθυποψηφίους» της Μ. Κοππά από το κόμμα του, κυρίως από την ομάδα του Σπ. Λυκούδη. Θεωρούν δε ότι ο Φ. Κουβέλης έκανε κοινή εμφάνιση με τον Γ. Παπανδρέου και γιατί στο μυαλό του έχει τη διεκδίκηση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, με στήριξη ΠΑΣΟΚ, υπό την καθοδήγηση του Γ. Παπανδρέου.

Κλινήρης

http://nstatic.tanea.gr/h0695438_1362475904853.limghandler.jpg?i=aT1maWxlcyUyZjElMmZtZWRpYSUyZjIwMTMlMmYwMyUyZjA1JTJmaDA2OTU0MzhfMTM2MjQ3NTkwNDg1My5qcGcmdz02NjAmaD0zNzYmc3Q9dHJ1ZSZiZz0xNjc3NzIxNSZjcj10cnVlJmF0PTQ%3D

Ο πιο άτυχος στη μάχη των ευρωεκλογών είναι ο υποψήφιος της «Ελιάς» και γραμματέας της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης (φωτ.), που εδώ και μία εβδομάδα βρίσκεται κλινήρης σε νοσοκομείο λόγω λοίμωξης στο αναπνευστικό. Ας ελπίσουμε ότι για την περιπέτειά του δεν ευθύνονται οι «κακές γλώσσες» συντρόφων του, μήτε το ότι η τελευταία προεκλογική επίσκεψη που έκανε ήταν στον Νομό Αργολίδας, από όπου κατάγεται ο γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδης, επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής, που δεν έχει καλές σχέσεις μαζί του.

Μπράβο, Λίτσα

http://www.matrix24.gr/wp-content/themes/matrix24v3/scripts/timthumb.php?src=http://www.matrix24.gr/wp-content/uploads/2013/07/saxinidis.jpg&w=300&h=250&q=100&zc=1


Συγχαρητήρια από πολλούς παπανδρεϊκούς δέχτηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής της «Ελιάς» Λίτσα Κουρουπάκη για την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 την Πέμπτη το πρωί. Μεταξύ άλλων, κατήγγειλε όσους «ντρέπονται να δηλώσουν ότι είναι ΠΑΣΟΚ» και είναι υποψήφιοι στις εκλογές με την ταμπέλα «ανεξάρτητων», που μετέχουν στο όλο σχήμα. Ανάμεσα σε αυτούς που τη συνεχάρησαν ήταν και ο Φ. Σαχινίδης (φωτ.).

Εξαφάνιση

http://www.newsbomb.gr/media/k2/items/cache/9268abc1ae3989a601d056d32555e971_XL.jpg
 
Αφαντος ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σαλαγιάννης (φωτ.). Αποφεύγει τους δημοσιογράφους για να μη δώσει διευκρινίσεις γύρω από το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για τις «μαύρες τρύπες» στα ταμεία του κόμματος. Ενδεχομένως κάποια στιγμή να ενημερώσει τους εισαγγελείς, που ψάχνουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ποιος… θέλω να ξέρω ποιος

Είναι υποψήφιος με τον Γιάννη Σγουρό στις περιφερειακές εκλογές. Μέχρι πρότινος εμφανιζόταν ως υποστηρικτής του Βουράκη στον Πειραιά, αλλά, μόλις αντελήφθη την αλματώδη άνοδο της δυναμικής του Γιάννη Μώραλη στο μεγάλο λιμάνι, αυτομόλησε. Οχι μόνο παραβρέθηκε στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά, αλλά μοίραζε και κάρτες για την ενίσχυση της δικής του υποψηφιότητας στην Περιφέρεια.