Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας, μετά από τη νίκη με 2-1 επί της Σεβίλλης, με ήρωα τον Τερ Στέγκεν ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Μπεν Γεντέρ στο 90′.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Σεβίλλη, η οποία προηγήθηκε με γκολ του Πάμπλο Σαράμπια στο 9ο λεπτό. Οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με γκολ του Ζεράρ Πικέ κι έτσι η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάρτσα είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και τελικά κατάφερε να σκοράρει με ένα εκπληκτικό σουτ του Ουσμάν Ντεμπελέ έξω από την περιοχή. Η Σεβίλλη προσπάθησε να βρει την ισοφάριση και έφτασε μια ανάσα από το 2-2 στο 90′, όταν ο πρώην παίχτης της Μπαρτσελόνα Αλέις Βιδάλ κέρδισε πέναλτι. Ο Μπεν Γεντέρ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά νικήθηκε από τον Τερ Στέγκεν και το 2-1 ήταν το τελικό σκορ.

ΣΕΒΙΛΛΗ (3-4-3): Βάτσλικ, Μερκάντο (85′ Μπέν Γεντέρ), Κιερ, Γκόμεθ, Νάβας, Μέσα, Μπανέγα, Εσκουδέρο, Βάσκες, Μουριέλ (60′ Σίλβα), Σαράμπια (71′ Βιδάλ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (4-4-2): Τερ Στέγκεν, Σεμέντο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Ντεμπελέ (86′ Βιδάλ), Μπουσκέτς, Αρτούρ (53′ Κοουτίνιο), Ραφίνια (46′ Ράκιτιτς), Σουάρες, Μέσι

πηγή:to10.gr