Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Κέβιν Μιραλάς από τον Ολυμπιακό. Η επιστροφή του Βέλγου μετά από 5,5 χρόνια στο λιμάνι έχει γεμίσει ενθουσιασμό τους «ερυθρόλευκους», που χθες το βράδυ τον υποδέχτηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις ως επίσημο μέλος της ομάδας τόνισε πως περιμένει με ανυπομονησία να μπει στο γήπεδο με τη φανέλα της ομάδας.

«Ναι, γυρίζω στο σπίτι μου. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος. Είναι μία καταπληκτική στιγμή για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, για τη βοήθειά τους να επιστρέψω. Τον πρόεδρο, τον ατζέντη μου, τον Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος δούλεψε πολύ για να γυρίσω. Περιμένω, τώρα, να συνεχίσουμε με νίκες και να κατακτήσουμε τρόπαια!», είπε ο Μιραλάς, που μίλησε και για την επανεμφάνισή του μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού.

«Θα είναι ακόμη μία ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Ήρθα ξανά στο παρελθόν και ήταν κάτι σπέσιαλ για εμένα, όμως τώρα πραγματικά περιμένω τη στιγμή κατά την οποία θα αγωνιστώ στο Καραϊσκάκη. Μπροστά σε όλους τους φιλάθλους μας. Είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι με θέρμη!»