Στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού ήρθε να προστεθεί ο Αλ Μουσράτι τον οποίο σύμφωνα με τη "Record", οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού από τη Μπράγκα.

Θέλει δανεικό από τη Μπράγκα τον Αλ Μουσράτι ο Ολυμπιακός 

Στην ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής εστιάζει ο Ολυμπιακός, με τη "Record" να αναφέρει πως οι Πειραιώτες βρίσκονται κοντά στην απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του χαφ της Μπράγκα, Αλ Μουσράτι ο οποίος αποτελεί εισήγηση του Κάρλος Καρβαλιάλ . Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" τον γνωρίζει αρκετά αφού οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην Μπράγκα ενώ δεν αποκλείεται οι δρόμοι τους να συναντηθούν ξανά, αυτή τη φορά επί... ελληνικού εδάφους.


Η παρουσία του Ελ Μουσράτι στην Μπράγκα

Ο Μουσράτι είναι ένας εκ των βασικών παικτών της πορτογαλικής ομάδας ενώ η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 16.000.000 ευρώ. Με τη φανέλα της Μπάργκα έχει καταγράψει συνολικά 148 συμμετοχές με απολογισμό 15 γκολ και 8 ασίστ. Τη φετινή σεζόν, έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια έχοντας σκοράρει τέσσερα γκολ και έχοντας μοιράσει μια ασίστ. Ο ίδιος μετρά επτά χρόνια στο πορτογαλικό πρωτάθλημα έχοντας φορέσει στο παρελθόν και τις φανέλες των Γκιμαράες και Ρίο Άβε. Πλέον μένει να φανεί αν θα καταλήξει σε.... happy end η ιστορία με τον Ολυμπιακό και ντυθεί και επίσημα στα ερυθρόλευκα.

Δείτε τον Αλ Μουσράτι εν δράσει: