Η εξαιρετικά πετυχημένη μεταγραφή του Ροντινέι από τη Φλαμένγκο στον Ολυμπιακό, φαίνεται ότι έχει ενισχύσει τους δεσμούς που συνδέουν τους «ερυθρόλευκους» με την ιστορική ομάδα της Βραζιλίας.

Ο Ολυμπιακός, ο Λέο Περέιρα και ο μάνατζερ του Ροντινέι

Σύμφωνα με ανάρτηση Βραζιλιάνου δημοσιογράφου στο Twitter, ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο στόχαστρό του τον κεντρικό αμυντικό της Φλαμένγκο, Λέο Περέιρα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ομάδες της πατρίδας του αλλά και στο MLS με την ομάδα του Ορλάντο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Περέιρα έχει ατζέντη τον Ρικάρντο Σάιντ που ήταν εκπρόσωπος τόσο του Ροντινέι, όσο και του Ραφίνια. Γνωρίζει δηλαδή άριστα πρόσωπα και πράγματα στον Πειραιά.

Ακριβή περίπτωση ο Λέο Περέιρα, ψάχνει στόπερ να κάνει τη διαφορά ο Ολυμπιακός

Αξίζει πάντως να τονιστεί ότι ο Περέιρα δεν είναι καθόλου προσιτή οικονομικά περίπτωση, καθώς οι συμπατριώτες του τον κοστολογούν εφτά εκατομμύρια.

Η Φλαμένγκο αγόρασε τον Περέιρα από την Ατλέτικο Παραναένσε τον Ιανουάριο του 2020 έναντι του συγκεκριμένου ποσού, ενώ στο transfermarkt η αξία του ανέρχεται στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Νάουτικο και την Γκουρατινγκετά της Βραζιλίας, όπως και στο Ορλάντο των ΗΠΑ.

Φέτος μετράει 53 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει τέσσερα γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ και είναι εκ των κορυφαίων κεντρικών αμυντικών στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Επίσης, έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, με τελευταία αυτή της Κ20.

Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη και θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να επιχειρήσει το συγκεκριμένο άλμα στην καριέρα του.