Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Μάρτιν Κάσερες στη Σαουθάμπτον. Σύμφωνα με το SkiySports ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με τους «Αγιους» και θα αποκτηθεί ως ελεύθερος. Αυτό που απομένει είναι να εκδοθεί η κάσρτα εργασίας του και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Κάσερες, ο οποίος έχει πανηγυρίσει τίτλους στην Ισπανία και στην Ιταλία, αλλά δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς εδώ και έναν χρόνο, βρέθηκε επίσης στο στόχαστρο των Σάντερλαντ και Κρίσταλ Πάλας. Ωστόσο, οι «Αγιοι, που αναζητούσαν στην αγορά ένα στόπερ μετά την πώληση του αρχηγού τους, Ζοζέ Φόντε, στην Γούεστ Χαμ τον περασμένο μήνα, φαίνεται ότι απέσπασαν το «οκ» του παίκτη.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Κάσερες αποδεσμεύτηκε από την Γιουβέντους, λόγω των συχνών τραυματισμών που αντιμετώπιζε. Έπαιξε μόλις σε 58 ματς στην τριετή θητεία του στους «μπιανκονέρι». Πέρασε ιατρικές εξετάσεις στη Μίλαν την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν συμφώνησε με τους όρους που του πρότειναν οι «ροσονέρι», ενώ μέσα στον Ιανουάριο δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ στην Τραμπζονσπόρ (Τουρκία).