Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο γήπεδο της Σαουθάμπτον που είχε σαν αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση με την Πρέστον για την Championship της Αγγλίας. Όπως αναφέρουν τα Βρετανικά ΜΜΕ την στιγμή της φωτιάς στο γήπεδο υπήρχαν εργαζομενοι.

Πριν από τη λήψη της απόφασης, ζητήθηκε η γνώμη των τοπικών αρχών και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ανακοίνωσε η Σαουθάμπτον. Με νέα ενημέρωση ο αγγλικός σύλλογος επεσήμανε πως έκλεισαν δρόμοι και γενικά υπήρξε μεγάλη αναστατωση.



«Η Σαουθάμπτον με λύπη ανακοινώνει ότι ο αποψινός αγώνας της Championship εναντίον της Πρέστον αναβλήθηκε. Η απόφαση λήφθηκε μετά από διαβούλευση με τις τοπικές αρχές και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετά από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα κτίριο δίπλα στο στάδιο Σεντ Μέρις.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σημαντική αναστάτωση στην περιοχή με κλειστούς δρόμους γύρω από το γήπεδο, καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν την κατάσταση.



Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία της Πρέστον και της διοργανώτριας αρχής, και ενώ εκτιμούμε την απογοήτευση που μπορεί να νιώθουν οι οπαδοί, ελπίζουμε να κατανοήσουν την ανάγκη να βάλουν την ασφάλεια των οπαδών και του προσωπικού και των δύο συλλόγων πάνω από όλα.

Ο αγώνας θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω, και όλα τα εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα θα ισχύουν για το νέο παιχνίδι», αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της Σαουθάμπτον.
https://www.parapolitika.gr/sports/article/1359492/championship-suglonistiko-filathlos-tis-lids-me-anoia-anagnorizei-kai-tragouda-ton-umno-tis-omadas-tou/