Η Premier League έγινε άνω κάτω με την είδηση από τα βρετανικά ΜΜΕ πως συνελήφθησαν για υπόθεση βιασμού δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ίδια ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος της Αγγλίας.

Η βρετανική εφημερίδα "Sun" στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρει: "Δύο άτομα συνελήφθησαν, ο ένας ως ύποπτος για βιασμό και ο άλλος για συνεργία και υπόθαλψη βιαστή". Επισημαίνει πως αυτή είναι αναφορά εκπροσώπου των αστυνομικών αρχών σχετικά με τους δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδα της Premier League.

Αμφότεροι έχουν βγει από το κρατητήριο έχοντας καταβάλει εγγύηση, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για την υπόθεση.

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν πως πρόκειται για δύο 19χρονους παίκτες. Οι οποίοι εμπλέκονται σε βιασμό που φέρεται να έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή (19/04).

Το περιστατικό έγινε σε μπαρ που είναι κοντά στο γήπεδο της ομάδας όπου αγωνίζονται. Είναι ένα σοβαρό θέμα για το οποίο η Premier League ακόμα δεν έχει πει το παραμικρό και περιμένει τα νεότερα από την αστυνομία.

Η ομάδα, στην οποία αγωνίζονται δεν έχει γίνει γνωστή ενώ και η ίδια παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Δεν αποκλείεται να θελήσει να κάνει κάποια ανακοίνωση όταν προχωρήσει η υπόθεση και οδηγηθούν σε δίκη οι δύο νεαροί άσοι.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από το θύμα στην αστυνομία, η οποία αμέσως ξεκίνησε έρευνα. Μια πηγή της αστυνομίας ανέφερε στην Sun πως οι αρχές συνομίλησαν ξεχωριστά με τους δύο 19χρονους. Μάλιστα το έκαναν σε μια αίθουσα μέσα στο γήπεδο πριν τους οδηγήσουν στο τμήμα.