Μπορεί η εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο να μην ήταν ομάδας που διεκδικεί το πρωτάθλημα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε η κανονική Λίβερπουλ του Κλοπ και πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στη Φούλαμ μέσα στο "Craven Cottage" σκαρφαλώνοντας στη δεύτερη θέση της Premier League, με την Άρσεναλ να παραμένει καλύτερη στην ισοβαθμία λόγω διαφοράς τερμάτων.

Ο Κλοπ επέλεξε να ξεκουράσει τον Μακ Άλιστερ και οι Έλιοτ και Γκράφενμπεργκ τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο, ενώ εξαιρετική εικόνα είχε τόσο ο Ντιόγκο Ζότα (καλύτερα που έμεινε στον πάγκο ο Νούνιεζ) όσο και ο Κόντι Χάκπο (δεν συμβαίνει συχνά). Με το ντέρμπι του "Μέρσεϊσαϊντ" εκτός έδρας την Τετάρτη (24/4) συνεχίζεται το πρόγραμμα των "Κόκκινων".

Ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο με τη Φούλαμ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις

Στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ κάθε άλλο παρά καταιγιστική ήταν. Οι παίκτες του Κλοπ δεν είχαν την κυριαρχία του παιχνιδιού το οποίο η Φούλαμ κατάφερνε να ισορροπεί με τους Παλίνια και Λούκιτς να κάνουν εξαιρετική δουλειά στον άξονα όπου από πλευράς "Κόκκινων" απουσίαζε ο Μακ Άλιστερ.

Παρ' όλα αυτά η λύση ήρθε από στατική φάση με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ να βάζει ένα υπέροχο απευθείας φάουλ, από αυτά που συνηθίζει. Παρ' όλα αυτά οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και βρήκαν ένα γκολ που άξιζαν βάσει εικόνας, με τον Καστάν να εκτελεί τον Άλισον.

Η Λίβερπουλ εμφανίστηκε στα συνηθισμένα της στάνταρ στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη νίκη διά περιπάτου

Οι παίκτες του Κλοπ μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και ευτύχησαν να προηγηθούν αρκετά νωρίς με τον Γκράφενμπεργκ να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ στο 53' το οποίο ήταν προϊόν της πίεσης που ασκήθηκε στους αμυντικούς της Φούλαμ.

Την κυριαρχία που δεν είχε στο πρώτο, την είχε στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ. Μπορεί αρχικά ο Λένο να αποσωβούσε το γκολ, όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη στο 72' με τον Ζότα να εκμεταλλεύεται την κάθετη του Χάκπο και να κάνει το 1-3.

Αυτό το γκολ έσβησε το ρυθμό του αγώνα με τον Κλοπ να κάνει μαζεμένες αλλαγές ρίχνοντας στο παιχνίδι Σαλάχ, Νούνιεζ και Μακ Άλιστερ προκειμένου να μη μείνουν εντελώς ανενεργοί ενόψει της συνέχειας. Τα φτερά των παικτών του Σίλβα είχαν κοπεί για τα καλά και έτσι η Λίβερπουλ πανηγύρισε μια άνετη νίκη.

Premier League: Με ανατροπή η Άστον Βίλα την Μπόρνμουθ, πήρε τα πάνω της η Κρίσταλ Πάλας ξεσπώντας στη Γουέστ Χαμ!

Από τη στιγμή που η Γουέστ Χαμ ήρθε σε θέση ισχύος για έξοδο στην Ευρώπη, ήρθαν δύο απανωτές ήττες και μάλιστα ιδιαίτερα οδυνηρές. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Φούλαμ, ακολούθησε η σημερινή πεντάρα από την Κρίσταλ Πάλας. Οι "Αετοί" είναι μια πολύ πιο ευχάριστη ομάδα με τον Όλιβερ Γκλάσνερ στον πάγκο και μετατρέπεται σε μια σύγχρονη ομάδα που μπορεί από τη νέα σεζόν να κοιτά ακόμη ψηλότερα από μια άνετη παραμονή.

Η Πάλας προηγείτο με 4-0 μόλις από το 31ο λεπτό χάρη στα τέρματα των Ολίσε (7'), Έζε (10'), Έμερσον (αυτ. 20') και Ματετά (31'). Ο Αντόνιο μείωσε στο 40' σε 4-1 προτού ο υψηλόσωμος Γάλλος φορ των γηπεδούχων πετύχει και δεύτερο προσωπικό τέρμα. Το αυτογκόλ του Χέντερσον στο 89' διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Στο άλλο παιχνίδι της απογευματινής ζώνης, η Άστον Βίλα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά το πέναλτι του Σολάνκε (31') που συνεχίζει να σκοράρει με αμείωτους ρυθμούς, βρήκε γκολ ισοφάρισης πριν το ημίχρονο με τον Ρότζερς (45+1') και στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε πιο αποτελεσματική, κάτι που μαρτυρούν τα γκολ των Ντιαμπί (57') και Μπέιλι (78') μετά από δύο ασίστ του Όλι Γουότκινς.