Ο Χρήστος Τζόλης βρήκε την... Ιθάκη του στην Γερμανία και πιο συγκεκριμένα το Ντίσελντορφ. Η κίνηση του να πάει στην τοπική Φορτούνα ήταν εξαιρετική για να μπορέσει να δώσει εκ νέου ώθησση στην καριέρα του.

Οι εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Χρήστος Τζόλης είναι εντυπωσιακές με αποτέλεσμα να έχει βάλει την Φορτούνα Ντίσελντορφ σε τροχιά ανόδου στην Bundesliga, κάτι που δεν ήταν στους στόχους της.

Ωστόσο ο 22χρονος εξτρέμ με τα 18 γκολ και τις 6 ασίστ σε 26 παιχνίδια στην δεύτερη κατηγορία την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κούρσα για την άνοδο.

Η Μπεσίκτας, νέος "μνηστήρας" του Τζόλη

Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών συλλόγων του εξωτερικού. Το τελευταίο όνομα που γράφτηκε είναι αυτό της Μπεσίκτας. Η έγκυρη τουρκική εφημερίδα "Sabah" ότι από την Μπεσίκτας αναμένεται να αποχωρήσουν αρκετοί επιθετικοί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, κάτι που κάνει τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας να έχουν σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο προπονητής της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Ντάνιελ Τιούνε τόνισε πρόσφατα το πόσο θα ήθελε ο πρώτος σκόρερ του να μείνει περισσότερο στην ομάδα του. Και δεν είναι μόνος του. Όλη η Φορτούνα θα χαιρόταν αν ο Τζόλης συνέχιζε να πετυχαίνει γκολ το ένα μετά το άλλο για τον σύλλογο τα επόμενα χρόνια.

Στο Ντίσελντορφ ο μάνατζερ του Τζόλη

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ έχει πάρει τον Τζόλη από τη Νόριτς με την μορφή του δανεισμού. Υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς που είναι κοντά στα 5.000.000 ευρώ. Υπάρχει και χρονικό όριο που μπορεί να την ενεργοποιήσει. Μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει.

Παράλληλα αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Ντίσελντορφ και ο μάνατζερ του, με το χρονικό σημείο της συνάντησης να παραπέμπει σε κουβέντα για το μέλλον του. Είναι γνωστό πως ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι μεγάλες ομάδες της Γερμανίας.