Όποιον ρωτήσεις για τον παίκτη που ξεχωρίζει στη φετινή Bundesliga 2 ολοι θα σου απαντήσουν τον... Χρήστο Τζόλη! Ο Έλληνας ακραίος επιθετικός συνεχίζει τις υψηλές... πτήσεις και τα "μαγικά" του με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ όπου με δυο προσωπικά του γκολ οδήγησε την ομάδα του σε τεράστια νίκη με ανατροπή (1-3) στην έδρα της Καϊζερσλάουτερν και έφτασε τα 17 γκολ σε 28 εμφανίσεις, κάτι που τον καθιστά πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος! Μάλιστα βρήκε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι δίχτυα, δείχνοντας πως είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση.



"On fire" με δυο νέα γκολ στη Bundesliga 2 ο... ασταμάτητος Χρήστος Τζόλης!

Δεν σταματά να βρίσκει να σκοράρει, να δημιουργεί και γενικότερα να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του σε κάθε ματς της Bundesliga 2 Ο Χρήστος Τζόλης! Ο Έλληνας διεθνής σκόραρε για τέταρτο διαδοχικό ματς και με δυο γκολ οδήγησε την Φορτούνα Ντίσελντορφ σε νίκη με ανατροπή 3-1 στην έδρα της Καϊζερσλάουτερν φτάνοντας τα 17 γκολ και τις 8 ασίστ σε 28 συμμετοχές που έχει καταγράψει μέχρι στιγμής.

Ο Τζόλης στο 74ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ από την μικρή περιοχή ενώ στο 82ο λεπτό με εκπληκτικό κοντρόλ έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Ένγελχαρντ, "νίκησε" τον αντίπαλο γκολκίπερ και διαμόρφωσε το τελικό 1-3 που βρήκε την ομάδα του την απόλυτη θριαμβεύτρια. Μάλιστα ο ίδιος έχει να υπερηφανεύεται και να καμαρώνει για το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος. Και πως να μην είναι άλλωστε με τα φοβερά και τρομερά επιτεύγματα του.
Kaiserslautern vs Fortuna Düsseldorf 1-3