Όλα τα playoffs της Super League είναι σημαντικά. Ωστόσο, από εδώ και μπρος, αρχής γενησομένης από την Τετάρτη 24 Απριλίου, τουλάχιστον δύο από τα τρία παιχνίδια κάθε αγωνιστικής μυρίζουν... κηροζίνη. Η ΑΕΚ, μετά το 2-1 επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη, είναι και ουσιαστικά πρώτη, αφού ο μέχρι πρότινος πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, ύστερα από την ήττα του με σκορ 2-1 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, δεν την προλαβαίνει ακόμα και με το ματς λιγότερο. 

Ο Παναθηναϊκός, από τη μεριά του, είναι στον ένα βαθμό από την κορυφή. Το δίδυμο Ιωαννίδης-Μπακασέτας... διαμέλισε τη Λαμία και οι "πράσινοι" πέρασαν... τρένο από τη Φθιώτιδα, 5-0. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0pxkp2mg3wp)

Το "τριφύλλι" παίζει στην "OPAP Arena" την Τετάρτη, 24 Απριλίου, και με νίκη γίνεται φαβορί. Θα είναι εκπληκτική επιστροφή, αν αναλογιστεί κάποιος ότι πριν τρεις αγωνιστικές έμοιαζαν εκτός κόλπου. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την αντεπίθεσή του με το 2-1 επί της ΑΕΚ. Άρα, θέλει να την γιγαντώσει επί του ίδιου αντιπάλου. 

Super League: Κρίνεται και ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός, από τη μεριά του, έχει επίσης ένα παιχνίδι λιγότερο, που μάλλον θα παραμείνει τέτοιο για... καιρό. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν 66 βαθμούς, έξι λιγότερους από την ΑΕΚ. Πάντως, την υποδέχονται στο Καραϊσκάκη. Επιπλέον, έχουν Τούμπα, σε ματς εξ αναβολής που δεν θα γίνει την 1η Μαΐου. Οι δύο ημιτελικοί του Conference League με την Άστον Βίλα απαιτούν ολικό λίφτινγκ του προγραμματισμού. 

Φυσικά, οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ θα μείνουν στο κόλπο αν νικήσουν τα... μικρά. Την Τετάρτη, επί παραδείγματι, τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός, με πέντε στα πέντε, θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αναφέρεται διότι είναι τέταρτος στη βαθμολογία. Αυτό, δηλαδή, είναι κριτήριο για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη Super League. 

Το πανόραμα της Super League

Τα αποτελέσματα (6η αγωνιστική): Άρης-ΑΕΚ 1-2, Λαμία-Παναθηναϊκός 0-5, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0.
Η βαθμολογία (σε 32 παιχνίδια): ΑΕΚ 72 (72-30), Παναθηναϊκός 71 (79-27), ΠΑΟΚ* 67 (74-29), Ολυμπιακός* 66 (69-29), Άρης 48 (44-39), Λαμία 34 (39-67). 
*Έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο. 
Η επόμενη αγωνιστική (7η-24/4): 17:00 Λαμία-ΠΑΟΚ, 19:30 Άρης-Ολυμπιακός, 20:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Τα παιχνίδια των τεσσάρων ως το τέλος


ΑΕΚ: Παναθηναϊκός εντός, ΠΑΟΚ εκτός, Ολυμπιακός εκτός, Λαμία εντός. 
Παναθηναϊκός: ΑΕΚ εκτός, Άρης εντός, ΠΑΟΚ εκτός, Ολυμπιακός εντός. 
ΠΑΟΚ: Ολυμπιακός εντός, Λαμία εκτός, ΑΕΚ εντός, Παναθηναϊκός εντός, Άρης εκτός. 
Ολυμπιακός: ΠΑΟΚ εκτός, Άρης εκτός, Λαμία εντός, ΑΕΚ εντός, Παναθηναϊκός εκτός.