Ο Παναθηναϊκός έκανε πάρτι στη Λαμία, όπου διέλυσε με 5-0 την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Super League συνεχίζοντας την κούρσα της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Πρωταγωνιστές οι Φώτης Ιωαννίδης, Τάσος Μπακασέτας, οι οποίοι έβαλαν τα τέσσερα από τα πέντε γκολ.

Ήταν η 4η σερί νίκη για τον Παναθηναϊκό του Φατίχ Τερίμ στα playoffs της Super League, έχοντας 5 στα 6 παιχνίδδια της. Ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και άφησε πίσω μια εβδομάδα όπου ταλαιπωρήθηκε ψυχολογικά αναφορικά με ανυπόστατες φήμες πως βρέθηκε θετιικός σε έλεγχο ντόπινγκ όταν ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας.

Οι "πράσινοι" από το ξεκίνημα του αγώνα μπήκαν δυνατά με έντονο πρέσινγκ και διάθεση να ανοίξουν γρήγορα το σκορ. Κάτι που κάνουν στα παιχνίδια τους, ειδικά από τη στιγμή που τους ανέλαβε ο Φατίχ Τερίμ. Παράλληλα ορεξάτος, μετά από καιρό, ήταν ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος αποκτήθηκε για να ανεβάσει κι άλλο την ποιότητα της ομάδας.

Ο τραυματισμός του Μπερνάρ και το γκολ του Βέρμπιτς για τον Παναθηναϊκό

Ωστόσο στο 21' ήρθε το... σοκ με τον Μπερνάρ. Ο φορμαρισμένος Βραζιλιάνος άσος έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού. Την θέση του πήρε ο Βέρμπιτς ο οποίος έδειξε επίσης δραστήριος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0pvkpn2stvt)
Μάλιστα μετά από μόλις δύο λεπτά ο Βέρμπιτς άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό δείχνοντας τον δρόμο προς την νίκη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0pvnyxsnqy1)
Οι φίλοι του "τριφυλιού" που βρέθηκαν στο γήπεδο της Λαμίας έκαναν αισθητή την παρουσία τους αποτελώντας τον 13ο παίκτης της ομάδας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0puq254fei9)
Στη συνέχεια ωστόσο ο Παναθηναϊκός έδειξε να χάνει τον ρυθμό του αντί να πάρει ώθηση από το γκολ. Η Λαμία θέλησε να το εκμεταλλευτεί και πήρε μέτρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσει να πλησιάσει στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Μπακασέτας το 2-0 για τον Παναθηναϊκό


Δεν κατάφερε όμως να βρει δίχτυα με τον Παναθηναϊκό να την... τιμωρεί στο 44' με τον Τάσο Μπακασέτα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 2-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0pw1kgtud61)

Ο τρομερός Φώτης Ιωαννίδης υπέγραψε την 5άρα που έριξε ο Παναθηναϊκός


Ο Παναθηναϊκός πήγε στο ημίχρονο με τον αέρα των δύο γκολ και το... νερό είχε μπει στο αυλάκι, με τον Φώτη Ιωαννίδη να είναι μέσα στα τέρματα.

Δεν θα μπορούσε και ο ίδιος να μην βάλει το όνομα του στους σκόρερ με βάση την εμφάνιση του και το έκανε στο 54'. Σε ένα επιθετικό κρεσέντο με τον Τάσο Μπακασέτα ο οποίος σκόραρε ξανά στο 57'. Δίνοντας τη σκυτάλη στον Ιωαννίδη, για να βάλει και αυτός, στο 60' το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να κάνει το 5-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0pwt5czp2ux)
Μετά από εκεί το παιχνίδι απέκτησε ενδιαφέρον στο αν θα έβαζε κι άλλο γκολ ο Παναθηναϊκός, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος (62' Στάνκο), Αμαράλ (46' Αμαράλ), Τζανδάρης (62' Κοντονίκος), Σλίβκα, Νιούνιες, Τσιλούλης, Λέικ (46' Μαρτίνεθ), Μάλτσι (77' Τσούκαλος).

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Ακαϊντίν (63' Βιλένα), Γεντβάι, Χουάνκαρ (63' Μλαντένοβιτς), Τσέριν, Αράο, Μπερνάρ (21' Βέρμπιτς), Λημνιός, Μπακασέτας (63' Μαντσίνι), Ιωαννίδης (71' Σπόραρ).