Δεν τον υποδέχτηκαν και με... κόκκινο χαλί τον Ουσμάν Ντεμπελέ στη Βαρκελώνη! Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και νυν της Παρί Σεν Ζερμέν με γκολ και κερδισμένο πέναλτι έβαλε τη δική του... υπογραφή στο 4-1 και την πρόκριση των Παριζιάνων στα ημιτελικά του Champions League. Οι φίλαθλοι των "μπλαουγκράνα" πέρα από τις έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του κατά την άφιξή του στη Βαρκελώνη αλλά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, προχώρησαν και σε ρατσιστικές προσβολές στο πρόσωπο του σύμφωνα με τη γαλλική ομάδα, κάτι που την οδήγησε και σε επίσημη καταγγελία στην UEFA. Οι φίλαθλοι των Καταλανών "έβραζαν" τόσο για τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα τους όσο και για τον πανηγυρισμό του στο πρώτο γκολ που πέτυχε στο πρώτο ματς στο "Parc des Princes".

Η Παρί καταγγέλλει στην UEFA ρατσιστικές προσβολές των οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ

Πολυτάραχη και επεισοδιακή ήταν η επιστροφή του Ουσμάν Ντεμπελέ στη Βαρκελώνη. Ο Γάλλος εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε απέναντί του στα προημιτελικά του Champions League την πρώην ομάδα του, Μπαρτσελόνα, την οποία και μάλιστα απέκλεισε με τους Παριζιάνους από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το κλίμα μόνο φιλικό δεν ήταν προς τον ίδιο, αφού αποδοκιμάστηκε έντονα κατά την άφιξή του στο γήπεδο, καθώς και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παρ' όλα αυτά, η απόδοση του ήταν καλή, αφού σκόραρε και κέρδισε πέναλτι. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0m35yic6h7t)
Οι φίλαθλοι των "μπλαουγκράνα" βέβαια το πήγαν και ένα βήμα... παραπάνω, αφού σύμφωνα με την Παρί Σεν Ζερμέν προχώρησαν σε ρατσιστικές προσβολές στο πρόσωπό του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στην UEFA, όπου και αναμένεται να διερευνηθεί περαιτέρω το ζήτημα. Οι οπαδοί τα "έχουν" μαζί του τόσο για τον τρόπο που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα όσο και για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε στο πρώτο παιχνίδι στο "Parc des Princes.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0m35yic6h7t)

"Το έχω ήδη βιώσει το 2021 να με γιουχάρουν εδώ στη Βαρκελώνη. Δεν είναι κάτι που επηρεάζει την απόδοσή μου. Δεν πρόκειται να αλλάξω το παιχνίδι μου για τα σφυρίγματα. Έμεινα συγκεντρωμένος, εγώ έδωσα τα πάντα για να σκοράρω εδώ, να πάρω ένα πέναλτι... Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου", ήταν οι δηλώσεις του Ντεμπελέ μετά τη λήξη του ματς στο Canal+.