Η Αγγλία δίνει το καλοκαιρινό της ραντεβού στα γήπεδα Γερμανίας για τη μεγάλη γιορτή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, το Euro 2024! 24 ομάδες θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, ανάμεσά τους τα "τρία λιοντάρια" τα οποία "διψούν" για διάκριση και φυσικά για τον τίτλο, μαζί τους και οι Άγγλοι φίλαθλοι που ανυπομονούν να βρεθούν στις εξέδρες για να τραγουδήσουν το περίφημο "It's coming home". 

Οι αστέρες στην εθνική Αγλλίας πολλοί. Το ταλέντο... ξεχειλίζει. Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ θα έχει την μεγάλη πρόκληση να επιλέξει τους καλύτερους παίκτες και αναγκαστικά να αφήσει εκτός επιλογών κάποιους εκτός, κάτι που σηκώνει μεγάλη σκέψη. Ο παλαίμαχος αμυντικός της Αγγλίας Τζο Κόουλ, θέλοντας μάλλον να διευκολύνει τον Άγγλο τεχνικό, θέλησε να δώσει τα... φόντα του για το ποιους παίκτες θεωρεί ότι δεν αξίζουν μια θέση στο αεροπλάνο για τη Γερμανία. Λίγο-πολύ είπε τον Μάρκους Ράσφορντ, τον Τζακ Γκρίλις και τον Όλι Γουάτκινς. Ναι. Καλά διαβάζετε...


Κι όμως, ο Τζος Κόουλ δεν θέλει Ράσφορντ και Γκρίλις στο Euro 2024 με την Αγγλία

H εθνική Αγγλίας θα είναι από τις διεκδικήτριες του Euro 2024. Τα "τρία λιοντάρια" θα δείξουν τα... δόντια τους σε κάθε αντίπαλό τους έχοντας μοναδικό στόχο να φύγουν... αγκαλιά με το τρόπαιο. Ο "αρχιτέκτοντας" της Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, θα κληθεί να φτιάξει την πολυαναμενόμενη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα φτιάξουν βαλίτσες για Γερμανία. Κάποιους θα αναγκαστεί να αφήσει εκτός, κάποιοι είναι τόσο σίγουροι που δεν χωρά καν κουβέντα.

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Αγγλίας Τζος Κόουλ θέλησε να πάρει θέση σχετικά με το ποιοι παίκτες για τον ίδιο θα πρέπει να μείνουν εκτός επιλογών, με τις απαντήσεις του σίγουρα να προκαλούν συναίσθημα... οργής σε μεγάλη μερίδα των Άγγλων οπαδών. Κι αυτό γιατί άφησε εκτός τεράστια ονόματα που μόνο στο άκουσμά τους αναρωτιέσαι μήπως κάνει... πλάκα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czw88d04xoox)


Πρώτος αστέρας που για τον Κόουλ μένει εκτός ο Μάρκους Ράσφορντ! Κι όμως. "Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Ράσφορντ, έχει φτάσει σε μεγάλα... ύψη στην καριέρα του, αλλά για κανέναν λόγο δεν θα πάει για... τρέξιμο, καθώς οι φίλαθλοι θα αρχίσουν να τον αμφισβητούν ξανά. Για μένα, παίρνεις τον Μάρκους μόνο αν πρόκειται να τον ξεκινήσεις. Είναι σε ηλικία τώρα που νομίζω ότι εκεί είναι το μυαλό του και δεν θα τον ξεκινούσα μπροστά από τον Φιλ Φόλντεν, τον Χάρι Κέιν ή τον Σάκα.
Αυτό δεν είναι δυσφήμηση του χαρακτήρα και της ικανότητάς του, αλλά αυτή τη στιγμή στη ζωή και την κατάστασή του στη Γιουνάιτεντ νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι αυτός που θα μείνει εκτός", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επόμενο... θύμα του; Ο σούπερ σταρ Τζακ Γκρίλις. "Τον Γκρίλις τον
αγαπώ, αλλά πώς μπορείς να τον πάρεις μπροστά από κάποιον που παίζει κάθε εβδομάδα όπως ο Τζέιμς Μάντισον ή ο Τζάροντ Μπόουεν που το κάνουν και είναι και σε καλή φόρμα;". Τελευταίος και καταιδρωμένος ο Όλι Γουάτκινς. Ξεχωρίζει και διαπρέπει τη φετινή σεζόν στην Premier League με τη φανέλα της Άστον Βίλα, όμως για τον Κόουλ ο παίκτης που θα έπρεπε να επιλεχθεί είναι ο Άιβαν Τόνεϊ. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cuu7rkjjxps1)


Ο παλαίμαχος Άγγλος αμυντικός δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Γουάτκινς πως 
ίναι πραγματικά δύσκολο και νιώθω ότι ένας από αυτούς θα είναι πραγματικά απογοητευμένος και δικαίως θα αισθανθεί δύσκολα. Ο Τόνεϊ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του, όχι μόνο με το πέναλτί του αλλά και με τον τρόπο που έπαιξε. Ο Γουάτκινς είχε πιο δύσκολο έργο απέναντι στη Βραζιλία. Θα πήγαινα με τον Τόνεϊ. Έχει τη νοοτροπία και κάτι μέσα του που μου λέει ότι μπορεί να παίξει για την Αγγλία. Δεν θα πανικοβληθεί για πέναλτι, είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος στον κόσμο".