Η κάτοχος του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κάνει ξανά το repeat και να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης όντας ένα από τα μεγάλα φόβητρα και φαβορί της φετινής κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης! Δεν ξεχωρίζει ούτε εντυπωσιάζει μόνο για το ποδόσφαιρο που παίζει αλλά και για τα φοβερά επιτεύγματα της που αν μη τι άλλο σπάνε ρεκόρ! Πως να μην σπάσουν τα ρεκόρ άλλωστε αφού οι "πολίτες" έγιναν η πρώτη ομάδα του θεσμού που έχει πετύχει από τρία γκολ σε εννέα σερί αγώνες.



Η φοβερή Μάντσεστερ Σίτι σπάει... ρεκόρ με τις τριάρες της στο Champions League

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε ισόπαλη (3-3) στην "τιτανομαχία" με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ένα παιχνίδι που μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Θέαμα, καταιγισμός από γκολ, εναλλαγές συναισθημάτων και στο τέλος θα... κριθεί στο "Έτιχαντ" ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τους "4" του Champions League, μια ρεβάνς που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον ανάμεσα στην πολυνίκη του θεσμού και την κάτοχο του τίτλου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fwsujllmtl)
Μπορεί οι πρωταθλητές Αγγλίας να ήθελαν να φύγουν με τη νίκη από την Μαδρίτη παρ' όλα αυτά με τα τρία γκολ που πέτυχαν... ξανά, κατάφεραν να διευρύνουν "τρομακτικά" το ρεκόρ τους στο Champions League αφού η Μάντσεστερ Σίτι είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης που σκοράρει τρία γκολ σε εννιά διαδοχικά ματς. Ποτέ καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει πανηγυρίσει 27 γκολ στο φετινό Champions League έχοντας πετύχει σε όλες τις αναμετρήσεις από τρία γκολ.