Μπορεί η σημερινή μέρα να είναι για τους περισσότερους λάτρεις του ποδοσφαίρου γιορτή αφού επιστρέφει ξανά η δράση του Champions League πόσο μάλλον για αυτούς που θα δώσουν το παρών στο γήπεδο για τα ματς των προημιτελικών ωστόσο μια είδηση ήρθε να... ταράξει τον ενθουσιασμό και να φέρει τον φόβο! Συγκεκριμένα, ο ISIS απειλεί για τρομοκρατική επίθεση μέσω μηνύματος του τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους προημιτελικούς των ζευγαριών Άρσεναλ - Μπάγερν, Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντόρτμουντ.

O Isis απειλεί με τρομακρατική επίθεση τα προημιτελικά του Champions League

Σαν... βόμβα έσκασε η είδηση του ιδρύματος Al Azaim, ένα μέσο που έχει αναλάβει τη διάδοση μηνυμάτων του Ισλαμικού Κράτους καθώς δημοσίευσε μια αφίσα του ISIS που απειλεί τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τα προημιτελικά του Champions League, με το μήνυμα που έχει διαδοθεί να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Σκοτώστε τους όλους". Ο λόγος για τα γήπεδα "Παρκ ντε Πρενς", το "Σαντιάγο Μπερναμπέου", το "Μετροπολιτάνο" και το "Έμιρεϊτς" που θα διεξαχθούν τα Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντόρτμουντ και Άρσεναλ - Μπάγερν.

Όπως είναι λογικό και επόμενο, έχει σημάνει... συναγερμός, η εν λόγω απειλή εξετάζεται σοβαρά από τις δυνάμεις ασφαλείας και οι ομάδες έχουν ενημερωθεί. Φυσικά, οι αστυνομικές δυνάμεις αναμένονται κάτι παραπάνω από ισχυρές αρχής γενομένης από τα πρώτα ματς των προημιτελικών που είναι προγραμματισμένα για σήμερα στα ζευγάρια Άρσεναλ - Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι. Υπενθυμίζεται πως στο ντέρμπι της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ την Κυριακή (07/04) υπήρχαν παραπάνω από 400 αστυνομικοί λόγω τρομοκρατικού μηνύματος από μέσο φιλικά προσκείμενο στον ISIS.