Και μόνο ψυχολογικά να το δουν στο Μιλανέλο, το γεγονός ότι έστω για λίγες ώρες, δηλαδή το βράδυ της Κυριακής, 7 Απριλίου, όταν παίξει με αντίπαλο τη Φιορεντίνα, μία ομάδα που λατρεύει να την μισεί, η Μίλαν έχει διαφορά επτά βαθμών από τη Γιουβέντους στη βαθμολογία της Serie A, 66 έναντι 59, ύστερα από 31 δικά της παιχνίδια και 30 των "μπιανκονέρι", οφέλη θα έχουν. 

Οι "ροσονέρι" συνεχίζουν τη μεγάλη αντεπίθεσή τους, που τους επέτρεψε να αναποδογυρίσουν το τραπέζι στη μάχη για τη δεύτερη θέση, για την οποία η Γιουβέντους έμοιαζε σίγουρη μέχρι του δρόμου τα μισά, και με το εύκολο 3-0 με τη Λέτσε στο "Σαν Σίρο", μπροστά στους φίλους τους που λατρεύουν τις νέες σέξι και γεμάτες ενσυναίσθηση φανέλες της ομάδας, είναι πλέον το φαβορί για τη δεύτερη θέση. 

Μίλαν-Λέτσε: Οι συνήθεις ύποπτοι 


Πάλι ο Κρίστιαν Πούλισικ: ο Αμερικανός σκοράρει συνήθως σε μεγάλα ματς, με κορωνίδα, φέτος, το γκολ στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" που επέτρεψε στη Μίλαν να συνεχίσει στο Europa League, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βάζει τον οβολό του στα μικρά. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε τα 13 γκολ σε 41 παιχνίδια με τους "ροσονέρι", ενώ έχει και οκτώ ασίστ.

Ο Ολιβιέ Ζιρού, από τη μεριά του, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στο 20' στη Μίλαν, ενώ στο 45' ήρθε η σειρά να γίνει πραγματικότητα η δευτερεύουσα πρόταση της παροιμίας με τα δύσκολα του γάμου. Ο Νίκολα Κρστόβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Σάμουελ Τσουκουέζε και η Λέτσε έμεινε με 10 παίκτες. 

Η Μίλαν φυσικά δεν ασέλγησε επί πτώματος. Ένα γκολ του Ραφαέλ Λεάο με το αριστερό στο 57', από φανταστική πάσα του Αντλί, για την ισορροπία, ήταν και ο επίλογος της αναμέτρησης σε ό,τι αφορά το σκορ. Η Λέτσε παρέμεινε στους 29 βαθμούς, 13η, μόλις τέσσερις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0d5fuuiwdmp)