Μπορεί η εφαρμογή του αθλητικού νόμου κατά της οπαδικής βίας να έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην τήρηση της τάξης στις μεγάλες επαγγελματικές λίγκες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, φαίνεται όμως ότι όλες οι κακές συνήθειες της ελληνικής κοινωνίας έχουν εγκατασταθεί στα πιο χαμηλά στρώματα του ελληνικού αθλητισμού και ιδιαίτερα στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στα social media βίντεο από αγώνα τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ στο Ναύπλιο στο οποίο η κατάσταση ξέφυγε ολοκληρωτικά και το γήπεδο μετατράπηκε σε… πεδίο μάχης!

Τους πήραν στο κυνήγι με… πυροσβεστήρα

Το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Ολύμπια Αργολίδας και Λέοντας 2014 διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 30 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ και διακόπηκε λόγω των απίστευτων επεισοδίων που το αμαύρωσαν.

Η φράση “ξύλο και των γονέων” μοιάζει πολύ φτωχή για να καταγράψει τις σκηνές ωμής βίας που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια των λιγοστών θεατών που παρέμειναν ψύχραιμοι στις κερκίδες (γιατί οι περισσότεροι, όπως, θα διαπιστώσετε είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα επεισόδια) με αποτέλεσμα οι διαιτητές να αναγκαστούν να διακόψουν την αναμέτρηση.

Μπουνιές, κλωτσιές, ανελέητο κυνηγητό, κορμιά να σέρνονται στο παρκέ, με μικρά παιδιά αντί να προστατεύονται να… συμμετέχουν στην “κλωτσοπατινάδα” και παίκτη να παίρνει στα χέρια του ακόμη και πυροσβεστήρα για να επιτεθεί σε αντίπαλό του.

Δείτε το απίστευτο βίντεο που “σαρώνει” τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο: