Η 3η αγωνιστική των playoffs της Super League βρίσκεται προ των πυλών και η ΚΕΔ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις. Στο ντέρμπι μεταξύ του ΠαναθηναΪκού και της ΑΕΚ στην Λεωφόρο ορίστηκε ο Πορτογάλος, Κλαούντιο Περέιρα ενώ το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα "σφυρίξει" ο Γάλλος, Ερίκ Βατελιέ. Τονίζεται ότι αμφότεροι ανήκουν στην β' κατηγορία της UEFA ενώ αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν στην χώρα μας για να διευθύνουν παιχνίδι.

Μάλιστα, κάτι ανάλογο έχει συμβεί και στις πρώτες δυο αγωνιστικές των playoffs όπου στο ΠΑΟΚ - Άρης είχε... συστηθεί στο ελληνικό κοινό ο Ομπρένοβιτς ενώ στο χθεσινό (31/03) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο "σφύριξε" για πρώτη φορά αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος ο Δανός, Μικελ Ρέντερ.

Πορτογάλος διαιτητής στην Λεωφόρο, Γάλλος στο Φάληρο για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League

Η ΚΕΔ όρισε τον Πορτογάλο Κλαούντιο Περέιρα στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο, έναν διαιτητή που δεν είναι καν διεθνής ενώ θα είναι και η πρώτη φορά που θα "σφυρίξει" ματς ελληνικού πρωταθλήματος. Ο 37χρονος ρέφερι έχει διευθύνει τη φετινή χρονιά 15 αγώνες του πορτογαλικού πρωταθλήματος αλλά όχι ντέρμπι. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πέδρο Ριμπέιρο και Τιάγκο Κόστα ενώ στο VAR θα είναι ο Φάμπιο Μέλο με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή. Ως τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Φάληρο, διαιτητής θα είναι ο Γάλλος Ερίκ Βατελιέ ο οποίος επίσης δεν έχει "σφυρίξει" ξανά αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος και δεν είναι διεθνής. Βοηθοί του θα είναι οι Χισάμ Ζακρανί και Αλεξί Οζιέ ενώ στο VAR θα είναι ο Μπενουά Μιλό στο VAR με βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά. Τέταρτος θα είναι ο Φώτης Πολυχρόνης.

Το ΠΑΟΚ-Λαμία θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης ενώ θα έχει ως βοηθούς τους Θεόφιλος Μωϋσιάδης και Χρήστος Κορώνας. Στο VAR θα είναι ο Σπύρος Ζαμπαλάς με βοηθό του τον Γιώργο Στεφανή ενώ ως τέταρτος ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης.