Τον έχουμε δει να πετυχαίνει ορισμένα από τα πιο… τρελά και παλαβά καλάθια που έχει ευστοχήσει αθλητής στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ. Πλέον, όμως, ο Λούκα Ντόντσιτς έχει οδηγήσει την… παλαβομάρα του σε άλλα επίπεδα! Χωρίς ίχνος υπερβολής τα καλάθια που πετυχαίνει δεν μπορούν να αποτυπωθούν ούτε σε… ηλεκτρονικό παιχνίδι!

Luka Doncic Hits MAGICAL Shot In Final Seconds of the 4th! 😯| October 27, 2023



Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα καλάθια που πετυχαίνει κατά τη διάρκεια των αγώνων του NBA
, αλλά και σε αυτά που επιχειρεί κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης! Αξίζει δηλαδή να τον χαζεύεις ακόμη κι όταν… ζεσταίνεται!

Ο Ντόντσιτς ευστόχησε σε σουτ με τη βοήθεια του... qube! 

Τα ξημερώματα της Δευτέρας οι Ντάλας Μάβερικς επισκέφτηκαν το Χιούστον και εκτός από τα όργια του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Ρόκετς, ο Λούκα Ντόντσιτς επέλεξε έναν ακόμη… απίθανο τρόπο για να στείλει την μπάλα στο καλάθι χρησιμοποιώντας τη βοήθεια του qube (του Jumbotron) του γηπέδου!

Luka Doncic hits insane trick shot off the jumbotron 🤯🤯

Υπήρξε όμως και συνέχεια. Με τον απολαυστικό Σλοβένο να έχει δώσει τεράστιο προβάδισμα στους Μαβς, ο Τζαμπάρι Σμιθ Τζούνιορ πίστευε ότι έχει μαρκάρει αποτελεσματικά τον αντίπαλό του, βλέποντας το χρόνο επίθεσης των φιλοξενούμενων να ολοκληρώνεται. Και τι έκανε ο Ντόντσιτς. “Κουβά” (για τους μυημένους με τα μονά της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90) με το ένα χέρι από τα… εφτά μέτρα! Λες και έπαιζε στην αλάνα της γειτονιάς του!

Luka Doncic hits crazy scoop shot from 3 point line and can only laugh 😂

O Ντόντσιτς αναμένεται... αγριεμένος στο ΣΕΦ για το Προολυμπιακό

Εμείς απλά θυμίζουμε ότι ο Λούκα Ντόντσιτς αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο της εθνικής ομάδας του Βασίλη Σπανούλη στο προολυμπιακό τουρνουά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας που θα φιλοξενηθεί στη χώρα μας από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου 2024. Όποιοι τυχεροί, λοιπόν, εξασφαλίσουν “μαγικά χαρτάκια” για τα παιχνίδια της εθνικής Σλοβενίας ας βρίσκονται στο γήπεδο… μία ώρα πριν το τζάμπολ. Γιατί κάθε προθέρμανση ομάδας που αγωνίζεται ο “ταχυδακτυλουργός” Λούκα Ντόντσιτς μοιάζει πλέον με… υπερθέαμα!