Η μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στο NBA μονοπώλησε το ενδιαφέρον αφού ο περυσινός MVP της Euroleague επέστρεψε ξανά στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα των Κινγς μετά τις 9 Φεβρουαρίου και η ομάδα του... χαμογέλασε απέναντι στους Τζαζ, με τον Βούλγαρο φόργουορντ να πετυχαίνει 5 πόντους σε 10 λεπτά συμμετοχής. Τι να πει κανείς για τον Λούκα Ντόντσιτς που σε μια ακόμα... παράσταση, πέτυχε 47 πόντους με 9 εύστοχα τρίποντα ενώ ο "Βασιλιάς" ΛεΜπρόν Τζέιμς με μια ακόμα ηγετική εμφάνιση σημείωσε 40 πόντους ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καριέρας του με 9 εύστοχα τρίποντα. Με... μπροστάρη τον Στεφ Κάρι, οι Γουόριορς "δραπέτευσαν" από το Σαν Αντόνιο.

Επέστρεψε ο Βεζένκοφ, οι Κινγκς "πάτησαν" τους Τζαζ

Είναι γεγονός! Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε ξανά στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς μετά από 51 ημέρες απουσίας λόγω τραυματισμού. Ο Βούλγαρος φόργουορντ είχε 5 πόντους σε 10 λεπτά συμμετοχής κόντρα στους Τζαζ τους οποίους οι Κινγκς "καθάρισαν" με 127-106 και παρέμειναν... ζωντανοί στην "μάχη" της έκτης θέσης της Δύσης. Επιστροφή και για Τρέι Λάιλς στην δράση.

Sacramento Kings vs Utah Jazz FULL GAME HIGHLIGHTS | March 31 | 2024 NBA Season

Θριάμβευσε η τριάδα Μάρεϊ, Φοξ και Μπαρνς για τους Κινγκς, με τους τρεις τους να βάζουν τους 74 (!) από τους 127 πόντους της ομάδας τους. Ο Κίγκαν Μάρεϊ είχε 25 πόντους, ΝτιΆρον Φοξ και Χάρισον Μπαρνς σημείωσαν από 24 πόντους ενώ ο Ντομάντας Σαμπόνις πρόσφερε σημαντικές λύσεις με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Βεζένκοβ που ενδεχομένως θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Κέβιν Χέρτερ και Μαλίκ Μονκ πέτυχε 5 πόντους σε 10 λεπτά συμμετοχής ενώ ευστόχησε σε τρίποντο κάνοντας το σκορ 87-66.


Ντόντσιτς για... φίλημα με 47αρα και μεγάλη νίκη των Μάβερικς στο NBA

O... εξωγήινος με 47 πόντους και 9 εύστοχα τρίποντα Λούκα Ντόντσιτς έδειξε για ακόμη μια φορά τον δρόμο για τη νίκη για τους Μάβερικς που "λύγισαν" με 125-107 τους Ρόκετς στο Χιούστον και πέτυχαν την έβδομη διαδοχική τους νίκη "γκρεμίζοντας" παράλληλα το σερί 11 νικών των Τεξανών που "υποκλίθηκαν" στον Σλοβένο σούπερ σταρ. Στην 5η θέση μαζί με τους Πέλικανς ανέβηκαν οι "ανεβασμένοι" Μαβς.

Dallas Mavericks vs Houston Rockets Full Game Highlights | March 31, 2024 | FreeDawkins

Άνθρωπος του παιχνιδιού, ο... συνήθης ύποπτος Λούκα Ντόντσιτς ο οποίος έκανε ο,τι ήθελε την ρακέτα των Ρόκετς ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 47 πόντους (9/16 τρίποντα), 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Καλή εμφάνιση και από τους Καϊρί ΊΡβινγκ (24π.) και Ντάντε Έξουμ (13π.). Για τους Ρόκετς ξεχώρισε ο Τζαμπάρι Σμιθ με 28 πόντους και ο Άαρον Χόλιντεϊ με 16 πόντους.


"Άλωσαν" το Σαν Αντόνιο οι Σπερς με πρωταγωνιστή τον Στεφ Κάρι

Σ' ένα συναρπαστικό παιχνίδι, οι Γουόριορς έκαναν μεγάλη επιστροφή από το -13 κόντρα στους Σπερς του εκπληκτικού για ακόμη μια φορά Γουεμπανιαμά και με... μπροστάρη τον Στεφ Κάρι που βρέθηκε σε φοβερή βραδιά πήραν το ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας με 117-113 ενώ πήραν έκαναν αποφασιστικό βήμα για την είσοδ τους στα play-in.

Golden State Warriors vs San Antonio Spurs Full Game Highlights | March 31, 2024 | FreeDawkins


Ο Στεφ Κάρι πήρε από το... χέρι τους Γουόριορς με 33 πόντους και 7/15 τρίποντα ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Ντρέιμοντ Γκριν που πρόσθεσε 21 πόντους, 6 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 6 κλεψίματα. Οι Σπερς είχαν για ακόμη μια φορά κορυφαίο τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά που... πάλευε μόνος του ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 32 πόντους με 10/22 σουτ, 9/10 βολές, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα και 3 κοψίματα.


Φοβερός ΛεΜπρόν με 40 πόντους και θρίαμβος των Λέικερς επί των Νετς

Ο "Βασιλιάς"... μίλησε ξανά! Ένας φοβερός και τρομερός ΛεΜπρόν Τζέιμς "διέλυσε" την ρακέτα των Νετς με 40 πόντους ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καριέρας του με 9 εύστοχα τρίποντα και οδήγησε τους σούπερ Λέικερς σε άνετη νίκη με 104-116, σε μια βραδιά που έφτασαν να προηγούνται μέχρι και με 26 πόντους μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του.

Los Angeles Lakers vs Brooklyn Nets Full Game Highlights | March 31, 2024 | FreeDawkins


Πέρα από τον κορυφαίο ΛεΜπρόν που ολοκλήρωσε το ματς με 40 πόντους (9/10 τρίποντα), σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Άντονι Ντέιβις με 24 πόντους και 14 ριμπάουντ ενώ double-double έκανε και ο Ρούι Χατσιμούρα με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τους Νετς, ξεχώρισε ο Καμ Τόμας με 30 πόντους ενώ διασώθηκαν και οι Τρέντον Γουάτφορντ και Ντένις Σρούντερ με 15 και 14 πόντους αντίστοιχα.