Αν η ήττα προκαλεί αυθύπαρκτα δυσπεψία, στην περίπτωση του Φατίχ Τερίμ το 3-2 του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική των playoffs στη Super League κάνει... διπλό το κακό, αφού ήρθε από έναν... Λουτσέσκου. Ο Τούρκος προπονητής ήταν... έξαλλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ρίχνοντάς τα στο διαιτητή Μικέλ Ρέντερ για τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων (τα οποία ήταν... έξι εν τέλει) στο δεύτερο ημίχρονο, επαναλαμβάνοντας τη λέξη "ντροπή" και τονίζοντας ότι "αν είναι να έρχονται τέτοιοι διαιτητές στην Ελλάδα, να μην τους φέρνουμε καθόλου". 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0837ou5u5zl)

Πάντως, ο Ρέντερ έκανε μια γενικά θετική διαιτησία, με τον Τερίμ να διαμαρτύρεται και για μία φάση που σφυρίχτηκε φάουλ του Αράο πάνω στον Κετζιόρα, ενώ ο Βραζιλιάνος ήταν στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ. 




Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Τι είπε ο Τερίμ 



Ο Τερίμ τα έριξε στη διαιτησία, τονίζοντας ότι δεν ψάχνει... δικαιολογία για την ήττα, αν και αυτό έκανε καθ' όλη τη διάρκεια των δηλώσεών του. Αφού έδωσε συγχαρητήρια για τον ΠΑΟΚ και μην ξέροντας πώς να υπερασπιστεί εαυτόν και παίκτες για την ήττα, που φέρνει σε δυσχερή θέση τον Παναθηναϊκό σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μίλησε για "ντροπή" και το χρόνο καθυστερήσεων που κρατήθηκε. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d083s8o12nxd)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Τι είπε ο Λουτσέσκου


Από τη μεριά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ήθελε να μιλήσει για την ήττα από τον Άρη, σχολιάζοντας σκωπτικά πως "το μέλλον είναι τώρα", ενώ εν ολίγοις τόνισε ότι η ομάδα του μπορούσε να σκοράρει όποια στιγμή ήθελε, είχε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο και πως το γκολ που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο ήταν τακτικό λάθος.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d083z23q2qqh)