Με τους δύο τερματοφύλακες, Μαρκετζάνι και Χριστογιώργο σε μεγάλη μέρα, ΟΦΗ και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Αμφότερες οι ομάδες είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ όμως οι δύο τερματοφύλακες αλλά και τα... δοκάρια (δύο είχε ο Ατρόμητος) είχαν άλλη άποψη. Με αυτή την ισοπαλία ο Ατρόμητος ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των Playout της Super League ενώ ο ΟΦΗ βρίσκεται στους 27 και το +5 από την Κηφισιά (22) που είναι στην επικίνδυνη ζώνη με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19).

Τεράστιες ευκαιρίες για τον ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο, δοκάρι ο Ατρόμητος!

Ο ΟΦΗ θέλησε να δείξει από νωρίς ποιος ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης μπαίνοντας πολύ δυναμικά από τις πρώτες κιόλας μονομαχίες. Αν δεν υπήρχε ο Μαρκετζάνι κάτω από την εστία του Ατρόμητου, τότε οι Κρητικοί θα είχαν πιθανότατα ανοίξει το σκορ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να σταματά τόσο τον Ριέρα σε τετ α τετ, όσο και ένα απίθανο σουτ του Τοράλ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d07aip1lmzk9) Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d07atenyr17l)

Οι ευκαιρίες δεν σταματούσαν για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα στο πρώτο ημίχρονο. Όμως από τη στιγμή που ο Μαρκετζάνι έμοιαζε ανίκητος, κάθε τελική των Κρητικών συνοδευόταν από έναν... δισταγμό, κάτι που φάνηκε με τον πλέον εμφανέστατο τρόπο στο χαμένο τετ α τετ του Ισέκα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d07b76wbmlfl)

Ο άτυπος νόμος του ποδοσφαίρου λέει πως όσο δεν σκοράρεις στο διάστημα της κυριαρχίας σου τόσο κινδυνεύεις να δεχθείς εσύ γκολ. Κάτι τέτοιο πήγε να συμβεί και στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Βαλένσια να σημαδεύει το δοκάρι του Χριστογιώργου. Με 11 τελικές (3 στην εστία) έκλεισε το ημίχρονο ο ΟΦΗ με τον Ατρόμητο να έχει μόλις 4 (1 στην εστία).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d07bdgotmjex)

Τα παιδιά των ακαδημιών έδωσαν άλλη πνοή στον ΟΦΗ αλλά και πάλι τις σημαντικότερες ευκαιρίες τις έχασε ο Ατρόμητος

Στο δεύτερο ημίχρονο η ιστορία ήταν αρκετά διαφορετική με τον Ατρόμητο να πατάει πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".  Τη διαφορά για τον ΟΦΗ έκαναν οι δύο πιτσιρικάδες της ομάδας που έβαλε ως αλλαγή ο Τραϊανός Δέλλας. Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης μετά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Μαρκετζάνι όμως το γκολ εξακολουθούσε να μην έρχεται.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d07ci01t3yt5)

Και πάλι τις σημαντικότερες ευκαιρίες τις είχε ο Ατρόμητος με τον Βέργο να σκάβει εντυπωσιακά την μπάλα αλλά τον Χριστογιώργο να απλώνει το τεράστιο κορμί του και να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Από αυτό το κόρνερ προήλθε μάλιστα και δεύτερο δοκάρι για τους "Περιστεριώτες", αυτή τη φορά από το κεφάλι του Αζεβέδο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d07cifc1ysl5)

Ο Χριστογιώργος ήταν καθοριστικός στο φινάλε σταματώντας εκ νέου τον Βέργο σε τετ α τετ, αυτή τη φορά με χαμηλή έξοδο στα πόδια του Έλληνα επιθετικού. Ο 24χρονος γκολκίπερ πήρε τη σκυτάλη στο δεύτερο ημίχρονο από τον Μαρκετζάνι που ήταν ο κορυφαίος του πρώτου με τους δύο τερματοφύλακες να κρατούν το 0-0 σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d07d3cr72895)