Τα δίνει... όλα για την παραμονή του στην Super League ο Βόλος που μετά το μεγάλο διπλό στην Τρίπολη, έδειξε τα... δόντια του και στην Κηφισιά την οποία "λύγισε" με 4-1 στο κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας Πανθεσσαλικό και την "βύθισε" όλο και περισσότερο στην βαθμολογία. Σ' ένα αρκετά χορταστικό παιχνίδι ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο που μπήκαν τέσσερα γκολ, η ομάδα της Μαγνησίας έκανε αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία της φτάνοντας τους 25 βαθμούς τη στιγμή που η ομάδα των βορείων προαστίων παρέμεινε στους 22 βαθμούς και στην προτελευταία θέση. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Γκαρσία που σκόραρε δις, ο Κόβατς "νίκησε" τον Αναγνωστόπουλο σε πέναλτι στις καθυστερήσεις,  αποβλήθηκε στο 90+2' ο Γιούρι ντε Καμπς.

Προβάδισμα με το... καλημέρα για τον Βόλο

Φουριόζος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Βόλος που λίγο μετά τη σέντρα, ξεδιπλώθηκε επιθετικά και λίψο έλειψε να σκοράρει μόλις στα 40 δευτερόλεπτα με τον Γκαρσία ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων έπειτα από φοβερή σέντρα του Λούνα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d077a3wgcj4x)
Η πίεση και η ανωτερότητα του Βόλου στον αγωνιστικό χώρο απέδωσε καρπούς στο 3ο λεπτό όπου ο Κόμπα έγραψε το 1-0 και έδωσε από νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του. Έπειτα από φάση διαρκείας, η μπάλα έμεινε "ζωντανή" μέσα στην περιοχή και ο Αργεντινός με φοβερό τελείωμα μέσα από την περιοχή "τιμώρησε" τα αντίπαλα δίχτυα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d077cmjwaj9l)

2-0 ο Βόλος, μείωσε σε 2-1 η Κηφισιά που έφτασε κοντά στην ισοφάριση

Η Κηφισιά δεν έδειχνε να πατά καλά μέσα στο γήπεδο ενώ είχε την πρώτη της στιγμή στο 9ο λεπτό με σουτ του Ματέους το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Κόβατς. Η ανωτερότητα των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο και η πίεση που ασκούσαν στα καρέ των φιλοξενούμενων τους οδήγησαν σε δεύτερο τέρμα μόλις σε 8 λεπτά. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Γκαρσία νίκησε άπαντες στον... αέρα και με κεφαλιά έγραψε το 2-0 για την ομάδα του που δεν μπορούσε να φανταστεί ιδανικότερο ξεκίνημα στην αναμέτρηση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d077eb4ycki1)

Οι φιλοξενούμενοι που βρέθηκαν με την... πλάτη στον τείχο από νωρίς, πέρασαν στην αντεπίθεση με στόχο να βρουν ένα γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι και δικαιώθηκαν στο 33ο λεπτό όταν και βγήκαν σε αντεπίθεση με τον Ματέους Γκαρσία ο οποίος... σέρβιρε στον Οζέγκοβιτς που με άψογο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d077xe0a1psx)
Το ματς είχε αποκτήσει φρενήρη ρυθμό, η Κηφισιά μετά το γκολ έδειχνε αποφασισμένη να βρει το γκολ της ισοφάρισης και στο 41ο λεπτό λίγο έλειψε ο Οζέγκοβιτς να βρει για δεύτερη φορά δίχτυα ωστόσο το σουτ που εξαπέλυσε, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κόβατς. Μάλιστα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (45+2'), η ομάδα των βορείων προαστίων είχε νέα τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-2 με τον Σναϊντερλέν ο οποίος επιχείρησε σουτ το οποίο εξουδετέρωσε με τα πόδια ο Κόβατς που... γλίτωσε την ομάδα του από το γκολ και διατήρησε το προβάδισμα της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0783fcgke35)

Πήρε... αέρα τριών τερμάτων ο Βόλος, στα... σχοινιά η Κηφισιά

Μετά τις δυο απανωτές της Κηφισιάς για ισοφάριση ο Βόλος βγήκε στην αντεπίθεση και κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα. Ο Γκαρσία έγινε αποδέκτης της μπάλας έπειτα από σέντρα από τα αριστερά και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι "νίκησε" τον Αναγνωστόπουλο και έγραψε το 3-1 στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με... μαξιλαράκι ασφαλείας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0788015ojzl)

Η Κηφισιά είχε να ανέβει ένα... βουνό ωστόσο στόχευε από τα πρώτα κιόλας λεπτά του δεύτερου μέρους να βρει ένα γρήγορο γκολ που θα την έβαζε ξανά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Κυκλοφορούσε ωραία τη μπάλα, είχε την κατοχή όμως δεν έφτασε σε κάποια μεγάλη ευκαιρία ενώ ο ρυθμός δεν ήταν ανάλογος του πρώτου ημιχρόνου. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία και συγκεκριμένα στο 68ο λεπτό με κεφαλιά του Σιέλη μετά από εκτέλεση κόρνερ την οποία απέκρουσε σωτήρια ο Αναγνωστόπουλος προτού περάσει την γραμμή της εστίας του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0791ffo0vdd)

Ολοκλήρωσε τον θρίαμβο ο Βόλος με τέταρτο γκολ, έχασε πέναλτι η Κηφισιά

Οι φιλοξενούμενοι ναι μεν είχαν τη διάθεση να απειλήσουν όμως οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία του παιχνιδιού και ήταν πιο απειλητικοί στον αγωνιστικό χώρο. Στο 84ο λεπτό ο Βόλος βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μύγα ο οποίος δοκίμασε να πλασάρει όμως ο Αναγνωστόπουλος του είπε... όχι και απομάκρυνε σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα (85'), οι Θεσσαλοί έβαλαν το... κερασάκι στην τούρτα με τον Μωραϊτη ο οποίος πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή και έδωσε διαστάσεις θριάμβου με 4-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d079evb2h4qh)
Στο 87o λεπτό, η Κηφισιά είχε τη δυνατότητα να μειώσει σε 4-2 σε πέναλτι που κέρδισε ο Οζέγκοβιτς ωστόσο ο ίδιος που ανέλαβε και την εκτέλεση αστόχησε με αποτέλεσμα να παραμείνει το 4-1 μέχρι τέλους ενώ στο 90+2' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο παίκτης του Βόλου, Γιοέρι ντε Καμπς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d079l73sji7t)

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d079liexcxk1)

Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Λούνα, Γκλάβτσιτς (93' Τρουϊγέ), Ντε Καμπς, Κόμπα (71' Μπερτόλιο), Ασενούν, Γκαρσία (82' Μωραΐτης).

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (46' Τετέι), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς (79' Γιόβαντσιτς), Τσανάτζια (63' Πρίτσας), Σναϊντερλάν (63' Σολόα), Κρισιούμα, Μενέντες (46' Κλωναρίδης), Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d079ucb950f5)