Σε μία ακόμα μεταξύ τους συνάντηση στο γήπεδο των Σερρών ο Πανσερραϊκός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης! Σ' ένα φτωχό από ευκαιρίες παιχνίδι, οι Σερραίοι "έλυσαν" το γόρδιο δεσμό στο ματς με πέναλτι του Ουάρντα και "σφράγισαν" το τρίποντο με τον Αυλωνίτη επικρατώντας με 2-1 τον άσφαιρων Αρκάδων για την 2η αγωνιστική των playouts της Super League. Στο -1 από την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς μείωσε η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία που έφτασε τους 30 βαθμούς και πήρε τους πρώτους βαθμούς στη διαδικασία των Playouts.

"Λύγισε" τον Αστέρα Τρίπολης ο Πανσερραϊκός στις Σέρρες

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιά όπου οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο. Στην πρώτη του καλή στιγμή στο ματς ο Αστέρας λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό. Ο Μπέργκστρεμ έκανε ολέθριο λάθος και και άθελα του έδωσε τη μπάλα στον Μιριτέλο μέσα στην περιοχή. Ο Αργεντινός σούταρε όμως ο Χόβαν βρήκε τη μπάλα με το πόδι με αποτέλεσμα να σταματήσει στο δοκάρι ενώ στη συνέχεια την μπλόκαρε "καθαρίζοντας" τη φάση. Στη συνέχεια, έπεσε αισθητά ο ρυθμός του αγώνα, οι δυο ομάδες δεν έβρισκαν εύκολα χώρους με αποτέλεσμα να μην εκδηλώνουν πολλές επιθέσεις.

Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους ήταν σειρά του Πανσερραϊκού να... απαντήσει με δοκάρι και να "αγγίξει" το γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα και γύρισμα του Μπέργκστρεμ, ο Διαμαντής εξαπέλυσε σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής όμως είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιφτσή και του στερεί το 1-0. Λίγο πριν πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία στο 45+2' με κεφαλιά του Μιριτέλου που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός μπήκε πιο δυνατά ενώ στο 58ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γιαμπλόνσκι στην περιοχή, το οποίο δόθηκε κατόπιν ελέγχου στο VAR. Ο Αμρ Ουάρντα ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε από την άσπρη βούλα (1-0) ανοίγοντας λογαριασμό στο παιχνίδι. Ο Αστέρας άρχιζε να πιέζει όσο κυλούσαν τα λεπτά με στόχο να βρει το γκολ της ισοφάρισης ενώ είχε καλή στιγμή στο 70ο λεπτό με σουτ του Γιαμπλόνσκι το οποίο κατέληξε άουτ. 

Στο 74ο λεπτό, οι Σερραίοι πήραν ισχυρό προβάδισμα νίκης αφού διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Αυλωνίτη ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ και λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο τελείωμα την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 2-0. Ο Αστέρας πίεσε, κυνήγησε το γκολ μέχρι τέλους, δοκίμασε αρκετά σουτ ωστόσο δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και το 2-0 του Πανσερραϊκού παρέμεινε μέχρι τέλους.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Xόβαν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής (Αυυλωνίτης 46'), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Στάικος, Μορέιρα (Ουεντραόγκο 62'), Χατζηστραβός (Σοφιανός 67'), Ουάρντα, Γούλερι (Τομάς 60'), Μπετανκόρ (Άλεξιτς 75').

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Χριστόπουλος (Ατιένθα 60'), Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε (Γκος 79'), Σουρλής (Γιαμπλόνσκι 46'), Παλάσιος (Ρεγκίς 60'), Μπαρτόλο (Μάντζης 79'), Καλτσάς, Μιριτέλο.