Η Premier League επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά γιατί χαρακτηρίζεται ως το κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ευρώπη και έδειξε πως το 1-3 μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί σε 4-3! Σ' ένα ματς διαφήμισης του ποδοσφαίρου η Νιούκαστλ "λύγισε" με 4-3 την Γουέστ Χαμ στο "St. Jame's Park" για την 29η αγωνιστική όμως για να συμβεί αυτό έπρεπε να φτάσει σε επική ανατροπή φέρνοντας... τούμπα τον αγώνα από το 1-3 που βρέθηκε να χάνει.

Ήρωες του παιχνιδιού οι Ίσακ και Μπαρνς που σκόραραν από δυο φορές και έβαλαν την... υπογραφή τους στον θρίαμβο της ομάδας τους. Έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 90+4' οι γηπεδούχοι καθώς αποβλήθηκε ο Γκόρντον, αστόχησαν με κοντινή κεφαλιά του Σούτσεκ για το 4-4 στο 90+7' οι φιλοξενούμενοι.


Η Νιούκαστλ "λύγισε" με ανεπανάληπτη ανατροπή την Γουεστ Χαμ στην Premier League

Ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της φετινής Premier League διεξήχθη στο "St.Jame's Park" στο οποίο όσοι έδωσαν το παρών σίγουρα δικαιώθηκαν. Η Νιούκαστλ "καθάρισε" με φοβερή ανατροπή 4-3 την Γουεστ Χαμ. Προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ίσακ όμως είδε τους Λονδρέζους να γυρίζουν... τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο. Στο 21ο λεπτό ο Πακετά ισοφάρισε σε 1-1 ενώ στο 45+10' (!) ο Κούντους έγραψε το 2-1 έπειτα από ασίστ του Μπόουεν και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.


Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους βρήκε τους δυο τους ξανά πρωταγωνιστές. Αυτή τη φορά ο Κούντους έγινε δημιουργός και ο Μπόουεν σκόρερ ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το 1-3 βάζοντας βάσεις νίκης. Όμως δεν είχαν... μιλήσει ακόμα οι γηπεδούχοι. Η αρχή της μεγάλης ανατροπής ξεκίνησε στο 76ο λεπτό όταν και μείωσαν σε 2-3 με πέναλτι του Ίσακ. Στο 83ο λεπτό τη σκυτάλη πήρε ο Μπαρνς που με ασίστ του "καυτού" Ίσακ έφερε το ματς στα ίσα ισοφαρίζοντας σε 3-3 ενώ στο 90ο λεπτό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο (4-3)για τη Νιουκαστλ που έμεινε με δέκα παίκτες στο 90+4' καθώς αποβλήθηκε ο Γκόρντον ενώ στο 90+7' λίγο έλειψαν οι φιλοξενούμενοι να ισοφαρίσουν σε 4-4 όμως ο Σούτσεκ αστόχησε με κοντινή κεφαλιά.