Ατρόμητος και Πανσσεραϊκός είναι από τις ομάδες που έχουν "σφραγίσει" την παρουσία τους στην Super League και παίζουν χωρίς... άγχος στη διαδικασία των playouts που έχουν όμως στόχο να πρωταγωνιστήσουν! Οι Σερραίοι μετά τη νίκη τους επί του Αστέρα Τρίπολης, κρατούσαν στα... χέρια τους τους τρεις βαθμούς στο Περιστέρι με... προίκα τους τη κεφαλιά του Άλεξιτς από το πρώτο μέρος όμως είδαν τους Περιστεριώτες να... απαντάνε και να ισοφαρίζουν (1-1) στο 90+4' με τον Τζοβάρα έπειτα από τραγικό λάθος του Χοβάν και να τους στερούν το τρίποντο! Μάλιστα και τα δυο γκολ σημειώθηκαν με κεφαλιά.

Με την ισοπαλία αυτή, ο Ατρόμητος διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας των playouts φτάνοντας τους 33 βαθμούς ενώ ακολουθεί ο Πανσερραϊκός στην δεύτερη θέση με 32. Βέβαια σε περίπτωση που ο Αστέρας Τρίπολης κερδίσει την Κηφισιά που... καίγεται για βαθμούς τότε θα πέρασει αυτός στην πρώτη θέση.

Με κεφαλιά του Άλεξιτς προηγήθηκε ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος ήταν και η ομάδα που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και λίγο έλειψε να ανοίξει λογαριασμό στο ματς στο 4ο λεπτό με τον Κουέν ο οποίος έπειτα από ωραία προσωπική ενέργεια και κλέψιμο της μπάλας, εξαπέλυσε σουτ το οποίο κατέληξε λίγο εξω από το αριστερό δοκάρι. Όσο κυλούσαν τα λεπτά, ο Πανσερραϊκός ανέβαζε την απόδοση του στο παιχνίδι, κυκλοφορούσε ωραία τη μπάλα ενώ στο 18ο λεπτό έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο ματς. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα, ο Άλεξιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-0.

Μετά το γκολ, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων ενώ 5 λεπτά αργότερα (23΄), απείλησαν με σουτ του Μπετανκόρ το οποίο μπλόκαρε ο Μαρκετζιάνι. Οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν τους χώρους να ξεδιπλωθούν επιθετικά, είχαν στιγμή με σουτ του Ρομπέγ στο 30ο λεπτό και με σουτ του Κιβρακίδη στο 38ο λεπτό ωστόσο δεν ήταν έφτασαν σε μεγάλη ευκαιρία, κάτι που ήταν αποτέλεσμα της καλής αμυντικής και ανασταλτικής λειτουργίας των Σερραίων.

Δοκάρι για τον Ατρόμητο που ισοφάρισε με τον Τζοβάρα στις καθυστερήσεις!

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος μπήκε αποφασισμένος να επιβάλλει τον ρυθμό του και να βρει ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να ανατρέψει την εις βάρους του κατάσταση. "Άγγιξε" το γκολ όμως η μπάλα δεν έκανε το... χατίρι στον Ραμπάιγ στο 47ο λεπτό αφού το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χοβάν.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν είχαν εκ νέου καλή στιγμή στο 62ο λεπτό με κεφαλιά του Βέργου που πέρασε λίγο πάνω από την εστία. Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι, σφυροκοπούσαν ασφυκτικά τα καρέ του Πανσερραϊκού και η πίεση τους απέδωσε καρπούς στο 90+4' με τον Τζοβάρα ο οποίος στην τελευταία φάση του παιχνιδιού εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Χοβάν και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για το τελικό 1-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΣάσαΊλιτς): ΜαρκετζιάνιΚιβρακίδηςΤσακμάκηςΤζαβέλλαςΠομόνηςΚουένΦριτζόνσον (46΄Βαλένσια), Έρλιγνκμαρκ (46΄Γκονζάλες), Ρομπάιγ (62΄Τζοβάρας), Βέργος (69΄Αντζιέλσκι)Ντιρκς (46΄Βρακάς).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (ΠάμπλοΓκαρσία): ΧοβάνΔεληγιαννίδηςΑυλωνίτηςΜπέργκστρεμΠεταυράκηςΟυεντράογκοΜορέιραΤομάς (66΄Γούλερι), Ουάρντα(93' Μασκανάκης)Μπέτανκορ (66΄Χατζηστραβός), Άλεξιτς (85΄Σοφιανός).